Προκριματικά Euro 2016 Στοίχημα: Προγνωστικά και Αποδόσεις – Σουηδία-Δανία – Ημερομηνία: 14/10/2015

euro_2016Προκριματικά Euro 2016 Στοίχημα: Προγνωστικά και Αποδόσεις – Σουηδία-Δανία – Ημερομηνία: 14/11/2015

Την Δανία υποδέχεται η Σουηδία στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο «γειτόνων» με στόχο και των δύο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016. Αν προκριθούν τελικά οι γηπεδούχοι, θα είναι ουσιαστικά η τελευταία μεγάλη διοργάνωση με την εθνική της χώρας του για τον Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς. Πιστεύουμε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όλη η ομάδα της Εθνικής Σουηδίας θα το παλέψει πολύ και στα δύο παιχνίδια.

Η Σουηδία είναι γενικότερα καλύτερη ομάδα από τη Δανία, με τη δεύτερη πραγματικά να μην έχει να δείξει κάτι το ιδιαίτερο αγωνιστικά. Ωστόσο, ακόμη και αν τελικά οι Σουηδοί δεν προκριθούν στην τελική φάση του Euro, είναι πολύ δύσκολο πραγματικά να μην καταφέρουν να κερδίσουν το πρώτο αυτό ματς των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Οι πιθανότητες για την εντός έδρας νίκη της Σουηδίας είναι πολύ υψηλές. Δεν πειράζει που η Σουηδία δεν έχει καλή προϊστορία κόντρα στη Δανία από το 2000 και μετά, όλα τα παιχνίδια ήταν αμφίρροπα και εφόσον υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας η Σουηδία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η απόδοση της νίκης της Σουηδίας στην Bet365 είναι 2,37 και θα αποτελέσει τη στοιχηματική μας επιλογή στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Αποδόσεις

Σουηδία: 2,37

Ισοπαλία: 3,20

Δανία: 3,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Σουηδίας στον αγώνα κόντρα στη Δανία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.