Προκριματικά Euro 2012

Προκριματικά για το Euro 2012 Όμιλος Νικητών

Το τελευταίο παιχνίδι του Euro 2012 για τα προκριματικά πραγματοποιήθηκε στις 11 του Οκτώβρη με όλους τους νικητές των ομίλων και επιλαχόντων. Ωστόσο, υπήρχε ακόμα ένα ακόμα εμπόδιο που έπρεπε να προσπεραστεί για τα πλει-οφ του Euro 2012 που έγιναν τον Νοέμβριο για να αποφασιστούν οι τελικές τέσσερις ομάδες που θα οδηγηθούν με το γκρουπ των 16 ομάδων στο τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι στην Πολωνία και την Ουκρανία. Η κορυφαία ομάδα από κάθε όμιλο κερδίζει αυτομάτως μια θέση στον τουρνουά.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Όμιλος Α

Η Γερμανία κατέλαβε την θέση της για το Euro 2012 εδώ και πολύ καιρό, αλλά απλά για να τονίσουμε το γεγονός πήγε αήττητη μέσα από 10 προκριματικούς αγώνες. Ανέβηκαν στην πρωτιά του ομίλου με 30 πόντους και τελείωσαν με μια εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων του συν 27 μετά από 34 γκολ και δέχτηκαν μόνο επτά. Το Βέλγιο, με 15 πόντους, είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση, αλλά έχασε 3-1 στη Γερμανία την τελευταία ημέρα. Αυτό επέτρεψε στην Τουρκία να το ξεπεράσει και να λάβει την πολυπόθητη δεύτερη θέση, καθώς νίκησε το Αζερμπαϊτζάν που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 1-0 στην έδρα του για να τελειώσει με 17 πόντους. Η Τουρκία θα παίξει με την Κροατία στα πλέι-οφ.

Όμιλος Β

Η Ρωσία έκλεισε την πρώτη θέση στον όμιλο Β όταν κέρδισε την τελευταία Αρμενία με 6-0 εντός έδρας για να τελειώσει με συνολικά 23 πόντους. Η Ιρλανδία πήρε τη δεύτερη θέση με νίκη 2-1 εντός έδρας από την Αρμενία που βρίσκεται στην 3η θέση. Η Ιρλανδία τελείωσε με 21 πόντους που ακολουθείται από τους Αρμένιους στους 17. Εάν η Αρμενία είχε κερδίσει την Ιρλανδία την τελευταία ημέρα θα είχε τερματίσει δεύτερη. Η Ιρλανδία θα συναντηθεί με την Εσθονία στα πλέι-οφ.

Όμιλος C

Αήττητη η Ιταλία κέρδισε μια θέση για το Euro 2012 εδώ και πολύ καιρό και κατέληξε ολοκληρώνοντας με 26 πόντους με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Η τρίτη Σερβία έφτασε στο τελικό παιχνίδι της με 15 πόντους και είχε την ευκαιρία να προσπεράσει τη δεύτερη Εσθονία, που είχε ήδη ολοκληρώσει τα προκριματικά της και είχε 16 πόντους. Εντούτοις, η Σερβία έχασε ένα πέναλντι στον τελευταίο αγώνα της κατά της Σλοβενίας που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και έχασε το παιχνίδι 1-0. Η Εσθονία τερμάτισε δεύτερη και θα συναντηθεί με την Ιρλανδία στα πλέι-οφ.

Όμιλος D

Αυτός ο όμιλος εξελισσόταν μέχρι την τελευταία ημέρα όταν η Γαλλία χρειάστηκε να αγωνιστεί με τη Βοσνία για να αποφασιστεί η πρώτη και δεύτερη θέση. Η Γαλλία χρειάστηκε μια νίκη ή ισοπαλία εντός έδρας κατά τους Βόσνιους για να κρατήσει την πρώτη θέση. Ωστόσο, η Βοσνία κράτησε το 1-0 μέχρι το 77ο λεπτό όταν η Γαλλία ισοφάρισε το σκορ με πέναλντι. Το παιχνίδι τελείωσε 1-1 με τη Γαλλία να ηγείται του ομίλου με 21 πόντους και να ακολουθείται από τη Βοσνία με 20. Η Βοσνία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στα πλέι-οφ.

Όμιλος Ε

Η Ολλανδία πήγε στο τελευταίο προκριματικό παιχνίδι με εννιά καθαρές νίκες, αλλά έπρεπε να ταξιδέψει στη δεύτερη Σουηδία για το τελευταίο παιχνίδι της. Οι Σουηδοί κατάφεραν να πάρουν με 3-2 την νίκη για να εξασφαλίσουν οι ίδιοι μια θέση στο Euro 2012 ως η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην προκριματική φάση. Η Ολλανδία έφτασε στην κορυφή του ομίλου με 27 πόντους, ενώ η Σουηδία την ακολούθησε με 24 πόντους με οκτώ νίκες και δύο απώλειες

Όμιλος F

Η Ελλάδα φρόντισε να κερδίσει την κορυφή του ομίλου την τελευταία μέρα με την εκτός έδρας νίκη 2-1 εναντίον της πέμπτης Γεωργίας. Τελείωσε με 24 πόντους. Η Κροατία νίκησε την τέταρτη Λετονία 2-0 εντός έδρας για να καταλήξει με 22 πόντους. Εάν η Ελλάδα είχε χάσει, η πρώτη και δεύτερη θέση θα είχαν αντιστραφεί. Η Κροατία θα παίξει με την Τουρκία στα πλέι-οφ.

Όμιλος G

H ανίκητη Αγγλία ξεπέρασε το εμπόδιο στον όμιλο με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες για 18 πόντους. Το Μαυροβούνιο έκλεισε τη δεύτερη θέση με μόλις 12 πόντους και τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Ελβετία κέρδισε το Μαυροβούνιο 2-0 εντός έδρας την τελευταία ημέρα, αλλά ήταν πολύ λίγο και πολύ αργά και τερμάτισε τρίτη με 11 πόντους. Το Μαυροβούνιο έχει μια αναμέτρηση με την Τσεχία στα πλέι-οφ.

Όμιλος Η

Αυτό ο όμιλος έκλεισε την τελευταία ημέρα, όταν η Δανία φιλοξένησε την Πορτογαλία και την νίκησε με 2-1. Και οι δύο πήγαν στο παιχνίδι με 16 πόντους. Σε περίπτωση που η Πορτογαλία είχε έρθει σε ισοπαλία ή είχε κερδίσει θα είχε σίγουρη την πρώτη θέση. Η Νορβηγία νίκησε την τελευταία Κύπρο με 3-1 εντός έδρας στο τελευταίο αγώνα της, αλλά τελείωσε με 16 πόντους. Το ρεκόρ εναντίον της Πορτογαλίας έληξε και για τις δυο ομάδες με ισοπαλία. Ωστόσο, η Πορτογαλία τελείωσε με + εννέα γκολ διαφορά, ενώ η Νορβηγία τελείωσε με + τρία. Η Πορτογαλία θα συναντηθεί με τη Βοσνία στα πλέι-οφ.

Όμιλος Ι

Η Ισπανία ισοπέδωσε αυτόν τον όμιλο με οκτώ νίκες και 20 γκολ διαφορά. Η Σκωτία, με 11 πόντους, είχε την ευκαιρία να κρατηθεί μέχρι τη δεύτερη θέση, αν μπορούσαν να κερδίσουν στην Ισπανία στον τελευταίο τους αγώνα. Ωστόσο, έχασε 3-1, ενώ η Τσεχία τους προσπέρασε και κατέληξε με 13 βαθμούς, λόγω του 4-1 εκτός έδρας νίκη κατά της τέταρτης Λιθουανίας. Οι Τσέχοι θα παίξουν με το Μαυροβούνιο στα πλέι-οφ.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2012 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.