Προγνωστικά Βιντεοτόν – Μιντίλαντ – 28/7/2016 (Europa League Στοίχημα)

Europa LeagueΒιντεοτόν και Μίντιλαντ αναμετρώνται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με στόχο την πρόκριση τελικά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πρόκειται για δύο ομάδες που πάνω-κάτω θεωρούμε ότι βρίσκονται σε παρόμοιο αγωνιστικό επίπεδο. Ενώ θεωρητικά η ομάδα της Δανίας (Μιντιλάντ) είναι καλύτερη, σίγουρα θεωρούμε ότι δεν θα δούμε κάποιο αποτέλεσμα που να κρίνει την πρόκριση κάποιας από τις δύο ομάδες στον επόμενο γύρο, ο οποίος θα γίνει στη Δανία.

Και οι δύο ομάδες θα μπουν αρκετά συντηρητικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν πρόκειται να ρισκάρουν αρκετά. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα και είναι γενικά πιο δύσκολο να μπουν πολλά γκολ. Ακόμη και η γηπεδούχος Βιντεοτόν, που παίζει σε αυτόν τον αγώνα ως γηπεδούχος δεν θα ανοιχτεί από την στιγμή που θεωρείται αουτσάιντερ, πράγμα που σίγουρα αντιλαμβάνεται και η ίδια.

Γενικά παρατηρούμε ότι το under 2,5 προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση για να μας αφήσει αδιάφορους. Αν είναι ένα παιχνίδι που θα έχει πολλά γκολ θα είναι πιθανότατα το δεύτερο και όχι το πρώτο.

Με άλλα λόγια θα στοιχηματίσουμε στο Under 2,5 γκολ στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε απόδοση 1,65 που βρήκαμε στην Meridianbet.

 

 

Βιντεοτόν – Μίντιλαντ

Αποδόσεις

Βιντεοτόν: 2,70

Ισοπαλία: 3,20

Μίντιλαντ: 2,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Under 2,5 γκολ στο πρώτο παιχνίδι της Βιντεοτόν κόντρα στη Μιντιλάντ κόντρα στα πλαίσια του πρώτου αγώνα των προκριματικών του Champions League.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.