Προγνωστικά Τσέλσι – Λέστερ – 15/10/2016 (Premier League Στοίχημα)

EPL-LogoΗ Τσέλσι βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω στην υπόθεση «τίτλος» της Premier League στην Αγγλία, ωστόσο ο Κόντε έχει βάλει την ομάδα στον δρόμο της αγωνιστικής νοοτροπίας την οποία θέλει και η ομάδα φαίνεται συνεχώς να βελτιώνεται και να έχει πολύ περιθώριο ακόμη σε αυτόν τον τομέα.

Η Λέστερ απέχει πολύ από αυτό που είδαμε πέρυσι και το ρεκόρ της των δύο νικών, μίας ισοπαλίας και 3 ετών δεν δείχνει πραγματικά ότι μπορεί να θεωρείται μία από τις υποψήφιες διεκδικήτριες του πρωταθλήματος φέτος.

Η Τσέλσι είναι το φαβορί στον αγώνα των δύο αυτών ομάδων. Η ομάδα του Λονδίνου αγωνίζεται στην έδρα της στο συγκεκριμένο αγώνα και συνεπώς έχει και αυτό το πλεονέκτημα, ενώ θα επιχειρήσει μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ να σταματήσει λίγο τη «γκρίνια» των φιλάθλων με μια νίκη. Η υποστήριξη και των οπαδών της Τσέλσι θα είναι μεγάλη και παρότι η Λέστερ μπορεί κάλλιστα να δυσκολέψει την Τσέλσι, η γηπεδούχος θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη.

Η αγωνιστική αξία της Λέστερ είναι σαφέστατα χαμηλότερη φέτος και αυτό ευτυχώς δεν αντικατοπτρίζεται ακόμη στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών που μετά το περυσινή «κάζο» είναι πολύ πιο προσεχτικές όταν αγωνίζεται η Λέστερ.

Ποντάρισμα στον άσσο της Τσέλσι λοιπόν στον συγκεκριμένο αγώνα, σημείο που βρήκαμε σε απόδοση 1,60 στην Mybet.

 

Αποδόσεις

Τσέλσι: 1,60

Ισοπαλία: 4,25

Λέστερ: 5,50

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: νίκη της γηπεδούχου Τσέλσι στο παιχνίδι της αγγλικής Premier League κόντρα στη Λέστερ.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.