Προγνωστικά Τσεχία – Τουρκία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΤσεχία και Τουρκία κοντράρονται στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης των ομίλων του Euro 2016 στη Γαλλία.

Η Τουρκία μετά την ήττα της τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου D αποκλείστηκε ουσιαστικά από τη διοργάνωση και πιστεύουμε ότι στο τελευταίο της αυτό παιχνίδι θα αγωνιστεί με πολλούς αναπληρωματικούς και νέους παίκτες, προκειμένου και αυτοί να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» και να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες για μελλοντικές αντίστοιχες διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η Τσεχία δεν είναι αδιάφορη, αλλά αντίθετα έχει ανάγκη τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, ώστε ουσιαστικά να ελπίζει ότι θα περάσει στην φάση των νοκ άουτ αγώνων ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες, ή ακόμη και στη δεύτερη θέση. Η ομάδα των Τσέχων είναι αναμφίβολα πολύ καλύτερη από εκείνη των Τούρκων.

Πιστεύουμε ότι η Τσεχία θα μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και θα διεκδικήσει πιο σοβαρά τη νίκη, ενώ είναι παράλληλα σίγουρα και πιο ποιοτική ομάδα από την Τουρκία. Θα ποντάρουμε λοιπόν στον άσσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά με Draw No Bet για να καλύψουμε τα «νότα» μας και στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου είναι 1,62 στην στοιχηματική εταιρία Stoiximan.

 

Τσεχία – Τουρκία

Αποδόσεις

Τσεχία: 2,25

Ισοπαλία: 3,45

Τουρκία: 3,15

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Τσεχίας στον αγώνα κόντρα στην Τουρκία με Draw No Bet.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.