Προγνωστικά Τσεχία – Κροατία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΟ αγώνας του ομίλου D του Euro 2016 ανάμεσα σε Τσεχία και Κροατία αναμένεται να είναι αποφασιστικός όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης και για τις δύο ομάδες. Η Κροατία κέρδισε την πρώτη αγωνιστική την πιο αδύναμη όπως όλα δείχνουν ομάδα του συγκεκριμένου ομίλου, την Τουρκία και σίγουρα η ομάδα έχει την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να περιμένει να κάνει κάτι παραπάνω από την Τσεχία σε αυτή τη διοργάνωση του Euro 2016 της Γαλλίας. Η νίκη στον αγώνα αυτό ισοδυναμεί αυτόματα με πρόκριση και οι Κροάτες θα παλέψουν σκληρά για να την πετύχουν.

Οι Κροάτες από την πλευρά τους διαθέτουν μια σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα και θα παλέψουν και αυτοί για τη νίκη, για την οποία μάλιστα έχουν αρκετές πιθανότητες. Ωστόσο θεωρούμε ότι η ποιότητα της Κροατίας είναι ένα σκαλί παραπάνω συγκριτικά με την Τσεχία και ψυχολογικά η ομάδα είναι πολύ καλά μετά την καθολική επικράτηση επί της Τουρκίας και παρά το «φτωχό» 1-0. Αυτοί οι δύο παράγοντες μπορούν να κρίνουν τη  νίκη.

Θα ποντάρουμε λοιπόν υπέρ της Κροατίας στο παιχνίδι με την Τσεχία. Η απόδοση του σημείου στην Mybet είναι1,90.

 

Τσεχία – Κροατία

Αποδόσεις

Τσεχία: 4,20

Ισοπαλία: 3,50

Κροατία: 1,90

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Κροατίας στον αγώνα κόντρα στην Τσεχία.

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.