Προγνωστικά Σαουθάμπτον – Γουότφορντ – 13/8/2016 (Premier League Στοίχημα)

EPL-LogoΗ Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Γουότφορντ την πρώτη αγωνιστική της αγγλικής Premier League της περιόδου 2016-17.  Όπως αναλύουμε σε σχετικό μας κείμενο, η Σαουθάμπτον ήταν την περυσινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών κατά τη διάρκεια των 10 τελευταίων αγωνιστικών. Είναι λοιπόν πολύ φυσικό υπό αυτή την έννοια, όπως για παράδειγμα συνέβη στα τέλη της προπέρσινης περιόδου και στις αρχές της περυσινής με τη Λέστερ, η Σαουθάμπτον να συνεχίσει με τον ίδιο καλό ρυθμό και τη νέα σεζόν, ιδιαίτερα στο γήπεδό της.

Η Σαουθάμπτον βέβαια φέτος έχει μια μεγάλη απώλεια, αυτή του Μέιν, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται σε καλή γενικότερα κατάσταση ήδη από την αρχή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η ομάδα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση, φαίνεται παράλληλα και πολύ καλή αμυντικά αφού δύσκολα δέχεται γκολ.

Η Γουότφορντ από την πλευρά της δεν είναι τόσο ποιοτική. Θα προσπαθήσει να ρίξει τον ρυθμό του αγώνα και να μην δεχτεί γκολ, γιατί και η ισοπαλία για την ίδια αρκεί, αλλά πιστεύουμε ότι δύσκολα θα τα καταφέρει, ακόμη και αν τελικά επιβάλει τον ρυθμό που επιθυμεί.

Προτείνουμε συνεπώς τη νίκη της γηπεδούχου Σαουθάμπτον, την οποία βρήκαμε σε απόδοση 1,80 στην Betshop.

 

 

Αποδόσεις

Σαουθάμπτον: 1,80

Ισοπαλία: 3,55

Γουότφορντρ: 4,65

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της γηπεδούχου Σαουθάμπτον κόντρα στη φιλοξενούμενη Γουότφορντ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Premier League Αγγλίας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.