Προγνωστικά Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 13/2/2016 (Premier League Στοίχημα)

EPL-LogoΑγώνας ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, δύο ομάδες που προσφέρουν φέτος φρικτό θέαμα ποδοσφαιρικά. Έχουμε λοιπόν από τη μία τη Σάντερλαντ, η οποία είναι πιθανότατα η χειρότερη ομάδα της Premier League, με τεράστια προβλήματα στη μεσαία της γραμμή και από την άλλη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία είναι «σκιά» του εαυτού της. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν δημιουργούν παιχνίδι, δεν έχουν καθόλου δημιουργικότητα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Ακόμη λοιπόν και μια κακή Μάντσερερ Γιουνάιτεντ, θα έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα και θα πάρει τη νίκη, έστω και με 0-1. Η Γιουνάιτεντ άλλωστε είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος και σκοπός της είναι τουλάχιστον η 3η θέση φέτος. Η ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο και είναι πιο επαγγελματική και ποιοτική από τη Σάντερλαντ.

Περιμένουμε νίκη της φιλοξενούμενης Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα της με τη Σάντερλαντ και αυτή θα είναι η πρώτη μας επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου. Η νίκη της Γιουνάιτεντ προσφέρεται σε απόδοση 1,76 από τη Netbet.

 

Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποδόσεις

Σάντερλαντ: 5,05

Ισοπαλία: 3,60

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1,76

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της φιλοξενούμενης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα της αγγλικής Premier League κόντρα στη Σάντερλαντ.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.