Προγνωστικά Ρουμανία – Ελβετία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΡουμανία και Ελβετία αγωνίζονται μεταξύ τους τη δεύτερη αγωνιστική του Euro 2016, στον όμιλο Α. Οι Ρουμάνοι έχασαν με 2-1 από τη οικοδέσποινα Γαλλία, ενώ η Ελβετία επικράτησε με σκορ 1-0 της Αλβανίας.

Το γεγονός ότι η Ρουμανία έδειξε καλύτερη εικόνα από την αρχικά αναμενόμενη και αντίστοιχα η Ελβετία δεν ήταν τόσο πειστική κόντρα στην αδύναμη Αλβανία, έχει φυσικά επίδραση στις αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα που κινούνται υπέρ της Ρουμανίας παρότι βέβαια η Ελβετία παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι η Ελβετία είναι πολύ ποιοτική ομάδα, σαφώς καλύτερη ως υλικό από την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας, η οποία έχει ως βασικό όπλο της την άμυνα (παρότι βέβαια δεν το έδειξε στην πρεμιέρα με τα δύο γκολ που δέχτηκε).

Πιστεύουμε ότι η Ελβετία είναι όντως το φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα και μπορεί να επικρατήσει επί της Ρουμανίας. Επειδή βέβαια όπως είπαμε οι Ρουμάνοι είναι σκληροτράχηλοι στα μετόπισθεν, θα λέγαμε να καλύψουμε στοιχηματικά την ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η πρότασή μας λοιπόν είναι η νίκη της Ελβετίας επί της Ρουμανίας με στοίχημα Draw No Bet. Βρήκαμε την απόδοση της συγκεκριμένης στοιχηματικής αγοράς στο 1,60 από την Mybet και μας αρέσει.

 

Ρουμανία – Ελβετία

Αποδόσεις

Ρουμανία: 3,35

Ισοπαλία: 3,25

Ελβετία: 2,25

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Ελβετίας στον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία με Draw No Bet.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.