Προγνωστικά Ρωσία – Ουαλία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΡωσία και Ουαλία αναμετρώνται την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Euro 2016 της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα στον όμιλο Β, όπου βρίσκονται επίσης η Αγγλία και η Σλοβακία.

Η Ρωσία έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι είναι μία ομάδα πραγματικά πολύ χαμηλής ποιότητας, αναμφίβολα από τις χειρότερες ομάδες σε αυτό το Euro. Παρότι η ομάδα κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει την ισοπαλία από την Αγγλία με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αυτό ήταν μάλλον κάτι που πρέπει να αποδώσουμε στην αναποτελεσματικότητα των Άγγλων, παρά στην αποτελεσματικότητα των Ρώσων.

Η Ουαλία αντίθετα έδειξε αυτό που είχαμε υποψιαστεί και πριν την έναρξη της διοργάνωσης ότι έχει ένα καλά δεμένο υλικό και έναν πολύ μεγάλο παίκτη, τον Γκάρεθ Μπέιλ και μπορεί να γίνει μια νέα «Λέστερ» στο φετινό Euro. Αν όχι να πάρει τελικά το κύπελλο γιατί όχι να μην φτάσει για παράδειγμα έως την 8άδα;

Πιστεύουμε ότι η Ουαλία είναι πιο ποιοτική ομάδα από τη Ρωσία, την οποία δεν έχουμε πραγματικά σε καμία υπόληψη.  Η απόδοση του «ξερού» διπλού είναι πολύ μεγάλη, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να σιγουρέψουμε ακόμη καλύτερα το στοίχημά μας με ποντάρισμα σε Draw No Bet, καλύπτοντας έτσι ακόμη και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Θα είναι τεράστια έκπληξη για εμάς αν καταφέρει τελικά να επικρατήσει της Ουαλίας αυτή η Ρωσία. Η απόδοση της νίκης της Ουαλίας με Draw No Bet είναι 1,97 στη Novibet.

 

Ρωσία – Ουαλία

Αποδόσεις

Ρωσία: 2,60

Ισοπαλία: 3,10

Ουαλία: 2,85

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Ουαλίας στον αγώνα κόντρα στην Ρωσία με Draw No Bet.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.