Προγνωστικά Ρωσία – Νέα Ζηλανδία: 17/6/2017 (Κύπελλο Συνομοσπονδιών – Στοίχημα)

Το κύπελλο Συνομοσπονδιών ξεκινά και η οικοδέσποινα Ρωσία αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία στον εναρκτήριο αγώνα. Η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας είναι χωρίς αμφιβολία η πιο αδύναμη αγωνιστικά ομάδα της διοργάνωσης. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Νοτίου Ημισφαιρίου βρίσκεται στην 95η θέση της κατάταξης της FIFA. Βέβαια, υπάρχουν παίκτες της ομάδας με εμπειρία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο παίζουν κατά κύριο λόγο σε μικρότερης δυναμικότητας εθνικές διοργανώσεις και όχι σε υψηλής δυναμικότητας πρωταθλήματα και ομάδες.

Πριν από λίγες ημέρες, η Λευκορωσία, την οποία δεν θα χαρακτηρίζαμε ως ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα κατάφερε να επικρατήσει σε φιλικό αγώνα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία με με σκορ 1-0. Πιστεύουμε συνεπώς πως η πιο ισχυρή Ρωσία, από τη στιγμή μάλιστα που παίζει και στη χώρα της και φιλοξενεί τη διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα τα πάει ακόμη καλύτερα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και θα καταφέρει να κερδίσει.

Θεωρούμε επίσης πως η Νέα Ζηλανδία δεν θα καταφέρει ενδεχομένως να βρει δίκτυα στον αγώνα αυτόν, καθώς παραδοσιακά η αμυντική λειτουργίας της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας παίζει καλή άμυνα.

Θα συνδυάσουμε αυτά τα δύο γεγονότα σε ένα στοίχημα, δηλαδή σε νίκη της Ρωσίας χωρίς να δεχτεί γκολ από τη Νέα Ζηλανδία. Βρήκαμε τη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά σε απόδοση 1,90 στην Betshop και μας αρέσει γιατί είναι αρκετά υψηλή.

 

Αποδόσεις

Ρωσία: 1,28

Ισοπαλία: 4,90

Νέα Ζηλανδία: 10,00

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Ρωσίας χωρίς να δεχτεί γκολ από τη Νέα Ζηλανδία, στον μεταξύ τους αγώνα στα πλαίσια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 15, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.