Προγνωστικά Ράγιο Βαγιεκάνο – Κόρδοβα: 4/6/2017 (Segunda Division – Στοίχημα)

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, υπάρχει ο ενδιαφέρον αγώνας ανάμεσα σε Ράγιο Βαγιεκάνο και σε Κόρδοβα. Απομένουν μόνο οι 2 τελευταίες εβδομάδες για να τελειώσει η φετινή σεζόν και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μια «αναπαυτική» θέση κάπου στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα της Segunda Division.

Πιο συγκεκριμένα, η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι στην 12η θέση με 50 βαθμούς σε 40 παιχνίδια και η Κόρδοβα είναι μία θέση πιο κάτω, στην 13η με 49 βαθμούς σε ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Τα ρεκόρ τους φέτος είναι 13-11-16 και 12-13-15 αντίστοιχα.

Για να είναι 100% σίγουρες και οι δύο ομάδες ότι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο απρόοπτο την τελευταία αγωνιστική χρειάζονται θεωρητικά έναν βαθμό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν είναι ότι πρέπει για μία ισοπαλία, ίσως με αρκετά βαρετή εξέλιξη αγώνα και γιατί όχι και με 0-0 τελικό σκορ. Λόγω των παραπάνω και μόνο δεν πιστεύουμε ότι οι δύο ομάδες θα ανοιχτούν επιθετικά για να διεκδικήσουν την νίκη – τον πρώτο λόγο θα έχουν πιθανότατα οι άμυνες.

Συνεπώς θεωρούμε ότι ποντάρισμα σε μια ισοπαλία είναι πολύ καλή επιλογή. Βρήκαμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 2,15 στην Netbet. Είναι κάπως χαμηλή απόδοση για Χ στοιχηματικά αλλά καταλαβαίνετε το γιατί.

 

Αποδόσεις

Ράγιο Βαγιεκάνο: 2,70

Ισοπαλία: 2,15

Κόρδοβα: 3,85

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Ισοπαλία στο παιχνίδι Ράγιο Βαγιεκάνο – Κόρδοβα της ισπανικής Segunda Division.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 2, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.