Προγνωστικά Ουκρανία – Βόρεια Ιρλανδία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΗ Ουκρανία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία τη δεύτερη αγωνιστική στο όμιλο C του Euro 2016 της Γαλλίας. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα την προσπάθειά τους στη διοργάνωση. Η Ουκρανία είχε μια αναμενόμενη ήττα από τη Γερμανία, ωστόσο η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Από την πλευρά της η Βόρεια Ιρλανδία έχασε 1-0 από την Πολωνία, μάλλον πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Συνολικά η απόδοση των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα μας λέει ότι η Ουκρανία έχει ένα πιο καλοδουλεμένο και επικίνδυνο ποδοσφαιρικό σύνολο από την Βόρεια Ιρλανδία. Στον μεταξύ τους αυτόν αγώνα και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να παίξουν στην επόμενη φάση, των νοκ άουτ αγώνων. Καμία δεν μπορεί να αρκεστεί στην ισοπαλία καθώς ακολουθεί ένας ακόμη πιο δύσκολος αγώνας την τελευταία αγωνιστική, κόντρα σε Πολωνία και σε Γερμανία αντίστοιχα.

Πιστεύουμε ότι η Ουκρανία έχει τον πρώτο λόγο στον συγκεκριμένο αγώνα γι’ αυτό θα ποντάρουμε σε νίκη της. Η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου είναι 1,59 στην Novibet και θα αποτελέσει την στοιχηματική μας επιλογή της ημέρας.

 

Ουκρανία – Βόρεια Ιρλανδία

Αποδόσεις

Ουκρανία: 1,59

Ισοπαλία: 3,65

Βόρεια Ιρλανδία: 6,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Ουκρανίας στον αγώνα κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.