Προγνωστικά Ουαλία – Βέλγιο – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΠως τα φέρνει τελικά τα πράγματα η τύχη, αλλά και η ικανότητα ή η ανικανότητα αν επιθυμείτε καλύτερα κάποιων ομάδων. Η Ουαλία όχι μόνο βγήκε πρώτη στον όμιλό της αφήνοντας δεύτερη την Αγγλία αλλά έχει πλέον την ευκαιρία να φτάσει στα προημιτελικά του Euro 2016 αντιμετωπίζοντας σε νοκ άουτ αγώνα το Βέλγιο.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες. Στην μία (Ουαλία) τον πρώτο ρόλο έχει η σκληροτράχηλη νοοτροπία και η αποφασιστικότητα, ενώ στην άλλη (Βέλγιο) η «φουρνιά» των καλών ποδοσφαιριστών που απογοήτευε συνήθως στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις φαίνεται ότι φέτος πάει να κάνει το κάτι παραπάνω. Με εξαίρεση τον Γκάρεθ Μπέιλ το Βέλγιο είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από την Ουαλία, αλλά αρκεί τελικά αυτό;

Είδαμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το Euro την αποτελεσματικότητα που έχουν οι συμπαγείς άμυνες και οι ομάδες που παίζουν με αντεπιθέσεις. Μόνο η Γερμανία ίσως από τις ομάδες που παίζουν με μεγάλη κατοχή της μπάλας συνεχίζει στη διοργάνωση, καθώς είδαμε την «ξεγραμμένη» Ιταλία να αποκλείει την ισχυρή Ισπανία, την Ισλανδία να βγάζει εκτός την Ισλανδία, την Ουαλία να είναι πολύ αποτελεσματική σε αυτό το παιχνίδια κλπ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σίγουρα το Βέλγιο θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει παιχνίδι και ευκαιρίες. Η ομάδα είναι μεν ποιοτική αλλά όχι όσο η Ισπανία ή η Γερμανία. Πιστεύουμε ότι έχουμε ένα value bet εδώ καθώς οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ως μεγάλο φαβορί το Βέλγιο, πράγμα που πιστεύουμε μεν ότι ισχύει αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό που φαίνεται από τις αποδόσεις.

Η Ουαλία είναι πολύ σκληρή ομάδα και μπορεί να αποκλείσει το Βέλγιο, είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα είτε ακόμη και στα πέναλτι. Πιστεύουμε ότι το ποντάρισμα σε πρόκριση των Ουαλών είναι καλή περίπτωση στοιχηματικά στην απόδοση 3,50 που προσφέρεται από την Mybet.

 

Ουαλία – Βέλγιο

Αποδόσεις

Ουαλία: 5,50

Ισοπαλία: 3,60

Βέλγιο: 1,70

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Πρόκριση της Ουαλίας στον αγώνα της φάσης των νοκ άουτ αγώνων του Euro 2016 κόντρα στο Βέλγιο.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.