Προγνωστικά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – 26/5/2016 (Basket League Στοίχημα)

root_FA6345F9Δικαιωθήκαμε πανηγυρικά στον πρώτο αγώνα των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος της basket league όταν είχαμε προτείνει τη νίκη του Παναθηναϊκού, λόγω της εξωφρενικά μεγάλης απόδοσης του διπλού. Όπως φάνηκε λοιπόν μετά από 2 αγώνες σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ οι δύο ομάδες κάνουν πραγματικά ντέρμπι και οι αποδόσεις του 1,20 και του 1,30 είναι πραγματικά αστείες. Ξέρετε κάτι; Και πάλι οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τόσο χαμηλή απόδοση στη νίκη του Ολυμπιακού στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών του μπάσκετ

Εντάξει, μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι σίγουρα πλέον πολύ πιο δύσκολο να γίνει το break για τρίτη συνεχόμενη φορά, όμως θεωρούμε ότι σε αυτές τις αποδόσεις έχουμε ξανά ένα πολύ καλό value bet και δεν μπορούμε απλά να το αγνοήσουμε. Πιστεύουμε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο και πάλι στον αγώνα αλλά θα δούμε μια επανάληψη των δύο προηγούμενων αγώνων, δηλαδή τις ομάδες κοντά στο σκορ να διεκδικούν μέχρι το τέλος τη νίκη.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν ναι, θα στοιχηματίσουμε σε εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό. Μην βιαστείτε να παίξτε το σημείο αν συμφωνείτε μαζί μας. Στον πρώτο αγώνα η απόδοση του άσσου υποχώρησε στο 1,20 λίγο πριν τον αγώνα και αντίστοιχα το διπλό έφτασε κοντά στο 5! Οι αποδόσεις ακολουθούν την ίδια πορεία γι’ αυτό παίξτε το στοίχημά σας λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση. Εμείς επειδή πρέπει να δώσουμε το προγνωστικό μας, θα σας πούμε ότι βρήκαμε το διπλό σε απόδοση 3,60 στην Stoiximan.

 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Αποδόσεις

Ολυμπιακός: 1,30

Παναθηναϊκός: 3,60

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στον τρίτο αγώνα των τελικών των play offs στο μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.