Προγνωστικά Ολυμπιακός – Αρούκα – 25/8/2016 (Europa League Στοίχημα)

Europa LeagueΔιαφορετικό παιχνίδι από εκείνο που παρακολουθήσαμε στην Πορτογαλία τη προηγούμενη εβδομάδα θα είναι ο επαναληπτικός του 0-1 του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρούκα.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επιτέλους μια καλή εμφάνιση φέτος, με αποτέλεσμα να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του δεύτερου αγώνα των play offs του Europa League.

Η Αρούκα είναι γενικότερα μια ομάδα των under, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να μπουν επιθετικά και να σκοράρουν, κάτι που ούτε το συνηθίζουν τακτικά, ούτε έχουν ενδεχομένως την εμπειρία να το κάνουν σε αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός όπως και να το κάνουμε, ακόμη και σε κακή αγωνιστική κατάσταση, είναι μια ομάδα με εμπειρία και τώρα που η αντίπαλός του θα παίξει «ανοιχτά» θα έχει λιγότερο άγχος και μπορεί κάλλιστα να «χτυπήσει» επιθετικά.

Αυτός ο ελεύθερος χώρος που θα αφήσει η Αρούκα, με την επιθετική νοοτροπία του Ολυμπιακού και με την υποστήριξη του κόσμου. Θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει πολλές ευκαιρίες και να βάλει αρκετά γκολ. Δεδομένου ωστόσο του προβλήματός του, το οποίο το εντοπίζουμε κυρίως στα μπακ, είναι επίσης πολύ πιθανό να δεχτεί και ένα ή περισσότερα γκολ από την ομάδα της Πορτογαλίας. Σίγουρα σε αυτή τη φάση η άμυνα του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να δεχτεί γκολ εύκολα.

Συνεπώς μιλάμε για μια πολύ καλή περίπτωση για ένα Over 2,5 γκολ. Η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου είναι 1,92 στη Novibet και θα την προτιμήσουμε.

 

Αποδόσεις

Ολυμπιακός: 1,38

Ισοπαλία: 4,45

Αρούκα: 9,00

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 2,5 γκολ στον επαναληπτικό αγώνα των play offs του Europa League του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρούκα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.