Προγνωστικά Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός – 25/8/2016 (Europa League Στοίχημα)

Europa LeagueΜπορεί ο Παναθηναϊκός σχεδόν να καθάρισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League από το πρώτο ματς στη Λεωφόρο κόντρα στην Μπρόντμπι, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Οι Δανοί ήταν αρκετά καλοί στην αρχή του πρώτου παιχνιδιού και το πρώτο παιχνίδι μπορεί να είχε διαφορετική εξέλιξη αν η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έμενε με 9 παίκτες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του φετινού Παναθηναϊκού είναι ότι παίζει με ωριμότητα και δεν φαίνεται να αγχώνεται. Στο παιχνίδι της Δανίας ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να κινδυνεύσει, συνεπώς θα παίξει σοβαρά με έμφαση στην άμυνα. Ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός δεχτεί ένα γρήγορο γκολ, δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα και με τη φετινή του ωριμότητα μπορεί να ανταπεξέλθει στα δεδομένα του αγώνα και να πάρει την πρόκριση. Αν μάλιστα καταφέρει η ελληνική ομάδα να βάλει κάποιο γκολ τότε θα είναι πραγματικά θαύμα αν δεν τα καταφέρει να αποκλείσει αυτή την ομάδα.

Βλέπουμε πολύ το Under στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί να μπουν κάποια γκολ αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα είναι παραπάνω από 1-2.

Η απόδοση του Under 2,5 γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1,88 από την στοιχηματική εταιρία Stoiximan και μας αρέσει στοιχηματικά. Θα ποντάρουμε στη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά.

 

Αποδόσεις

Μπρόντμπι: 2,25

Ισοπαλία: 3,40

Παναθηναϊκός: 3,20

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Under 2,5 γκολ στον επαναληπτικό αγώνα των play offs του Europa League του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπρόντμπι.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.