Προγνωστικά Μορεϊρένσε – Μπενφίκα – 31/1/2016 (Primeira Liga Στοίχημα)

primeriaΕξαιρετικές είναι οι αποδόσεις του Over 2,5 και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της χώρας ανάμεσα σε Μορεϊρένσε και Μπενφίκα.

Οι τελευταίοι 5 αγώνες της γηπεδούχου Μορεϊρένσε ήταν όλοι Over 2,5 γκολ, ενώ όσον αφορά τα παιχνίδια που έγιναν στην έδρα της πορτογαλικής ομάδας, τα 2 τελευταία είχαν και αυτά τόσο πολλά γκολ.

Όσον αφορά την Μπενφίκα, η ομάδα είχε Over 2,5 γκολ στα 4 από τα τελευταία της παιχνίδια. Επιπλέον 2 από τα τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια ήταν Over 2,5 γκολ και γενικότερα 3 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια, πάντα όσον αφορά τα εκτός έδρας, ήταν και πάλι Over. Θα πρέπει επίσης να σχολιάσουμε το γεγονός ότι η Μπενφίκα είναι με μεγάλη διαφορά η πιο αποδοτική επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος με 50 τέρματα σε 19 αγώνες, που σημαίνει ότι από μόνη της επιθετικά έχει μέσο όρο ενεργητικού ανά αγώνα 2,63 γκολ!

Τι καλύτερο από ένα ποντάρισμα σε Over 2,5 στο στοίχημα σε τόσο καλή απόδοση για το σημείο. Βρήκαμε το Over στο 2,00 στη Netbet.

 

Μορεϊρένσε – Μπενφίκα

Μορεϊρένσε: 10,0

Ισοπαλία: 5,0

Μπενφίκα: 1,3

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 2,5 γκολ στον αγώνα της Μορεϊρένσε κόντρα στη Μπενφίκα, για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.