Προγνωστικά Μαρσέιγ – Μετς – 16/10/2016 (League 1 Στοίχημα)

league1Η ιστορική Ολυμπίκ Μαρσέιγ υποδέχεται στο γήπεδό της αυτή την αγωνιστική τη Μετς στα πλαίσια του γαλλικού πρωταθλήματος της League 1. Βέβαια δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση πλέον για τη μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα του παρελθόντος.

Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 2-3-3 φέτος από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ αντίστοιχα η Μετς βρίσκεται στο 4-1-3 στη League 1. Όσον αφορά το ενεργητικό και το παθητικό των γκολ, να αναφέρουμε ότι η Μαρσέιγ έχει πετύχει και δεχτεί από 10 γκολ, ενώ αντίστοιχα η Μετς είναι μια ομάδα με πολύ κακή άμυνα, καθώς σε 8 παιχνίδια έχει δεχτεί 15 γκολ, δέχεται σχεδόν δηλαδή 2 γκολ ανά αγώνα.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι μιλάμε για έναν αγώνα στον οποίο είναι πολύ πιθανό να δούμε να σημειώνονται πολλά γκολ. Συνεπώς το Over 2,5 γκολ  στο Μαρσέιγ – Μετς είναι κατά την άποψή μας μια καλή επιλογή στοιχηματικά, από τη στιγμή βέβαια που και η απόδοση του σημείου είναι αρκετά καλή.

Θα ποντάρουμε λοιπόν στα πολλά γκολ, δηλαδή στο Over 2,5 γκολ, σημείο το οποίο βρήκαμε σε απόδοση 1,75 στην στοιχηματική εταιρία Interwetten.

 

Αποδόσεις

Μαρσέιγ: 1,55

Ισοπαλία: 3,70

Μετς: 6,00

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μετς

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.