Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι – 3/12/2016 (Premier League – Στοίχημα)

premier-leagueΤεράστιο ντέρμπι έχουμε το Σάββατο στην αγγλική Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και σε Τσέλσι, όχι μόνο λόγω γοήτρου, αλλά και βαθμολογικά, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 31 βαθμούς πρώτη η Τσέλσι και με 30 βαθμούς δεύτερη η Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με τη Λίβερπουλ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ενδιαφέρον καθώς έχουμε και την κόντρα Γουαρδιόλα εναντίον Κόντε, δύο εξαιρετικών προπονητών που έχουν σίγουρα αποδείξει την αξία τους και οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά από τέτοιου είδους ντέρμπι.

Η ανάλυσή μας του αγώνα και των δύο ομάδων μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ισοπαλία είναι μία πολύ καλή επιλογή στοιχηματικά. Παρότι οι δύο ομάδες θα παλέψουν σίγουρα για τη νίκη και η ισοπαλία εν τέλει δεν είναι και τόσο άσχημη. Άσχημη θα είναι η ήττα για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες χάσει, τόσο λόγω του βαθμολογικού πλεονεκτήματος που αποκομίζει η αντίπαλη ομάδα, όσο και καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Κόντε σίγουρα θα στήσει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χάσει. Η αμυντική τακτική φαίνεται να δουλεύει στην περίπτωσή του, καθώς στους 6 τελευταίους αγώνες η Τσέλσι έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ.

Θεωρούμε ότι η απόδοση του Χ είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια να ξέρετε ότι στα μεγάλα ντέρμπι οι πιο πολλοί παίκτες ποντάρουν υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι συνήθως σε καλές αποδόσεις οι ισοπαλίες. Εμάς τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση μας εξυπηρετεί το γεγονός αυτό.

Βρήκαμε την ισοπαλία στο Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι σε απόδοση 3,50 , η οποία προσφέρεται από τη Netbet.

 

Αποδόσεις

Μάντσεστερ Σίτι: 2,10

Ισοπαλία: 3,50

Τσέλσι: 3,55

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Ισοπαλία στον αγώνα της Premier League στην Αγγλία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και σε Τσέλσι.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.