Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεντ Ζερμέν – 12/4/2016 (Champions League Στοίχημα)

Επαναληπτικός του 2-2 του Παρισιού, αυτή τη φορά στο Μάντσεστερ, με την τοπική Σίτι να έχει γίνει πλέον το φαβορί για την πρόκριση σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Μπορεί να χάσαμε το πρώτο μας στοίχημα αλλά θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Παρί και θα σας προτείνουμε ένα «ξερό» διπλό.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η Παρί Σεντ Ζερμέν διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Παρί έχει εξασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα στη Γαλλία και η μόνη της πλέον «εκκρεμότητα» και το ενδιαφέρον είναι η διάκριση στο Champions League. Η ομάδα λοιπόν θα τα δώσει όλα σε αυτό το παιχνίδι.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε ότι είναι πολύ υπολογίσιμη και επικίνδυνη όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη από την Παρί και συνεχίζουμε να τη θεωρούμε αγωνιστικά αναξιόπιστη φέτος και ικανή από το να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, έως να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια στον συγκεκριμένο αγώνα και να αποκλειστεί.

Η απόδοση του διπλού είναι διαθέσιμη στο 2,65 στην Interwetten και μας αρέσει πολύ στοιχηματικά.

 

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεντ Ζερμέν

Αποδόσεις

Μάντσεστερ Σίτι: 2,65

Ισοπαλία: 3,35

Παρί Σεντ Ζερμέν: 2,65

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Παρί Σεντ Ζερμέν στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.