Προγνωστικά Λουξεμβούργο – Σουηδία 7/10/2016 (Προκριματικά Μουντιάλ Στοίχημα)

World-Cup-2018-logoΓεγονός είναι ότι η Σουηδία δεν είναι κανένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μετά την αποχώρηση του Ιμπραχίμοβιτς από την Εθνική Ομάδα, ενδεχομένως η Σουηδία να εμφανιστεί πλέον κάπως αποδυναμωμένη. Ωστόσο οι Σουηδοί είναι πάντα σοβαροί και αποτελεσματικοί και καταφέρνουν να δίνουν ραντεβού αρκετά συχνά με τις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων όπως το Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το επιτυγχάνουν κυρίως επειδή είναι αποτελεσματικοί με ομάδες ίσης και χαμηλότερης δυναμικότητας.

Το Λουξεμβούργο είναι μία από αυτές τις ομάδες. Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο μικρές και αδύναμες ομοσπονδίες, χωρίς επιτυχίες στην ιστορία του. Συνεπώς η απόσταση των δύο ομάδων αγωνιστικά είναι αρκετά μεγάλη και ακόμη και σε μέτρια κατάσταση οι Σουηδοί είναι ικανοί να επικρατήσουν σε τέτοια ματς εύκολα.

Πιστεύουμε ότι η Σουηδία θα μπει δυνατά και θα πάρει το προβάδισμα από νωρίς και τη νίκη εύκολα. Γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς προτείνουμε στοιχηματικά το Ημίχρονο 2 / Τελικό 2 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας της Σουηδίας.

Βρήκαμε την απόδοση της συγκεκριμένη στοιχηματικής αγοράς στο 1,93 στην Stoiximan και θα ποντάρουμε σε αυτή.

 

 

Αποδόσεις

Λουξεμβούργο: 9,00

Ισοπαλία: 5,00

Σουηδία: 1,35

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Ημίχρονο 2 / Τελικό 2 υπέρ της φιλοξενούμενης Σουηδίας στον αγώνα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.