Προγνωστικά Λέστερ Σίτι – Χαλ Σίτι: 4/3/2017 (Premier League – Στοίχημα)

premier-leagueΠέρυσι όλα τα παιχνίδια της Λέστερ στο αγγλικό πρωτάθλημα ήταν ντέρμπι, υπό την έννοια ότι η ομάδα κυνηγούσε το πρωτάθλημα και όλες οι νίκες ήταν πολύ σημαντικές. Φέτος ισχύει κάτι αντίστοιχο, αλλά αυτή τη φορά κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι για τη Λέστερ και κάθε βαθμός πολύτιμος, στην προσπάθεια η πρωταθλήτρια Αγγλίας να μην υποβιβαστεί.

Το παιχνίδι κόντρα στη Χαλ έχει λοιπόν μεγάλη σημασία, καθώς τον ίδιο στόχο έχει και η φιλοξενούμενη ομάδα. Ένα άλλο κοινό επίσης των δύο ομάδων είναι ότι διαθέτουν νέους προπονητές και μετά από την αλλαγή αυτή δείχνουν βελτιωμένες αγωνιστικά. Ωστόσο διαθέτουν παράλληλα και αρκετούς τραυματισμένους σημαντικούς παίκτες. Αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Χαλ, γιατί η Λέστερ έχει πιο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να καλύψει καλύτερα τις ελλείψεις.

Το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ μπορεί να αποτελέσει την έναρξη της ανάκαμψης της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Πιστεύουμε ότι τουλάχιστον σε αυτόν τον αγώνα η Λέστερ μπορεί να πάρει τη νίκη. Γι’ αυτό λοιπόν η πρότασή μας στοιχηματικά είναι ο άσσος στο Λέστερ – Χαλ, ένα σημείο το οποίο βρήκαμε σε απόδοση 1,87 στην Meridianbet και θα είναι η μία από τις επιλογές μας αγώνων του Σαββάτου.

 

Αποδόσεις

Λέστερ Σίτι: 1,87

Ισοπαλία: 3,50

Χαλ Σίτι: 4,55

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Λέστερ Σίτι στον αγώνα της Premier League κόντρα στη Χαλ Σίτι.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 2, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.