Προγνωστικά Ιταλία – Ισπανία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΔύο πολύ μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ιταλία και Ισπανία αναμετρούνται στη φάση των 16 του Euro 2016 της Γαλλίας.

Μπορεί η Ιταλία να έδειξε μια πολύ καλή εικόνα στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, απρόσμενα καλή για πολλούς, ωστόσο σίγουρα δεν είναι η Ιταλία άλλων διοργανώσεων στο παρελθόν. Η Ισπανία είναι αναμφίβολα πολύ καλύτερη, ποιοτικότερη και πλήρης ομάδα. Στον μεταξύ τους αγώνα αυτόν οι Ισπανοί αναμένεται να έχουν την μεγάλη κατοχή της μπάλας και μέσα από αυτή να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Η Ιταλία παίζει μεν πολύ πειθαρχημένο ποδόσφαιρο, αλλά 1-2 λάθη είναι αρκετά προκειμένου αυτή η Ισπανία να αρπάξει την ευκαιρία για τη νίκη. Αυτή θα είναι βέβαια η τακτική της Ιταλίας, αμυντικό παιχνίδι με αντεπιθέσεις και υπομονή. Μόνο εάν φτάσει έως τα πέναλτι θα έχει το πλεονέκτημα της νίκης που προσφέρει και την πρόκριση στην 8άδα η Ιταλία και αυτό φυσικά λόγω του Μπουφόν.

Πιστεύουμε ότι μάλλον δεν θα φτάσουμε μέχρι την παράταση και τα πέναλτι. Η Ισπανία εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει πιθανότατα την Ιταλία στη  κανονική διάρκεια του αγώνα. Αυτή ακριβώς θα είναι και η επιλογή μας όσον αφορά το στοίχημα, δηλαδή η επικράτηση της Ισπανίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου είναι 2,10 στην Stoiximan.gr.

 

Ιταλία – Ισπανία

Αποδόσεις

Ιταλία:  4,15

Ισοπαλία:  3,00

Ισπανία:  2,10

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Ισπανίας στον αγώνα της φάσης των 16 του Euro 2016 κόντρα στην Ιταλία.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.