Προγνωστικά Ισλανδία – Ουγγαρία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΙσλανδία και Ουγγαρία αναμετρώνται τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, στον όμιλο F. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη προκειμένου να προκριθούν στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Euro 2016.

Πιστεύουμε ότι πρόκειται για δύο ομάδες παρόμοιου επιπέδου και ότι θα δούμε έναν αρκετά ισορροπημένο αγώνα. Πραγματικά, αυτές οι δύο ομάδες δείχνουν παρόμοια αγωνιστική ποιότητα. Η Ισλανδία είναι μια αρκετά επιθετική ομάδα, παρότι βέβαια δέχεται συχνά γκολ. Η Ουγγαρία έχει δείξει από τη δική της πλευρά ότι είναι μια καλή ομάδα, γεγονός που έχουμε δει πρόσφατα σχετικά με τις δύο νίκες της κόντρα στη Νορβηγία στα play off της διοργάνωσης, που της έδωσαν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Περιμένουμε οι δύο ομάδες να παίξουν ανοιχτά για να πάρουν την πολύτιμη γι’ αυτές νίκη, που θα τους επιτρέψει να περάσουν στην επόμενη φάση. Βλέπουμε σαν καλή επιλογή στοιχηματικά το γκολ-γκολ. Δηλαδή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον συγκεκριμένο αγώνα. Η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου που προτείνουμε είναι 2,00 στην Expekt και αποτελεί μια καλή επιλογή θεωρούμε σε αυτά τα επίπεδα.

 

Ισλανδία – Ουγγαρία

Αποδόσεις

Ισλανδία: 2,55

Ισοπαλία: 3,10

Ουγγαρία: 3,00

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην διάρκεια του αγώνα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.