Προγνωστικά Ιρλανδία – Σουηδία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΙρλανδία κόντρα σε Σουηδία, σε έναν αγώνα που πιθανότατα θα κρίνει την τρίτη θέση στον όμιλο C και που επίσης είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην πρόκριση στους νοκ άουτ γύρους του Euro 2016. Στον όμιλο υπάρχουν επίσης Βέλγιο και Ιταλία. Ιρλανδία και Σουηδία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και η ισοπαλία είναι σαν ήττα και για τις δύο. Πιστεύουμε ότι η Σουηδία είναι κάπως πιο ποιοτική ομάδα και φυσικά έχει Ιμπραϊμοβιτς, πιθανότατα στο τελευταίο Euro της καριέρας του.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν άλλους μεγάλους σταρ. Η Σουηδία ήρθε ισόπαλη 0-0 κόντρα στη Σλοβενία και κέρδισε 3-0 την Ουαλία στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ενώ η Ιρλανδία ήρθε 1-1 με την Ολλανδία και έχασε 1-2 από τη Λευκορωσία.

Η Ιρλανδία έχει παίκτες που παίζουν στα αγγλικά πρωταθλήματα, αλλά σίγουρα όχι κάτι το εξαιρετικό. Η ομάδα επίσης δεν είναι τόσο τεχνικά καταρτισμένη όπως η Σουηδία και παίζει κυρίως με μακρινές μπαλιές. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Σουηδία θα πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση. Η καλύτερη απόδοση που βρήκαμε για τη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά είναι 2,50 στην Interwetten.

 

Ιρλανδία – Σουηδία

Αποδόσεις

Ιρλανδία: 2,90

Ισοπαλία: 3,20

Σουηδία: 2,50

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Σουηδίας στον αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία στον όμιλο Ε.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.