Προγνωστικά Γρανάδα – Βαλένθια: 9/4/2017 (La Liga– Στοίχημα)

Primera DivisionΓρανάδα και Βαλένθια αναμετρώνται για το ισπανικό πρωτάθλημα λίγες μόλις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωσή του.

Για την γηπεδούχο Γρανάδα, ο αγώνας αυτός αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να παραμείνει στην κατηγορία και με 3 βαθμούς να αναζητήσει λίγο φως στην έξοδο από το τούνελ. Ωστόσο αν δεν κανείς τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα και την αγωνιστική της κατάσταση και δυνατότητες δεν θα της δώσει μάλλον πολλές ελπίδες επιτυχίας.

Η Βαλένθια όπως φαίνεται θα διεκδικήσει μία θέση κάπου στα μέσα της βαθμολογίας, καθώς απέχει αρκετά πλέον από τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο εξόδου στου Europa League. Αν και η ομάδα έχει μαθηματικές πιθανότητες τόσο να βγει στην Ευρώπη όσο και ενδεχομένως να πέσει, η Βαλένθια δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα από τα δύο.

Ακόμη και αδιάφορη η Βαλένθια είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά από τη Γρανάδα, που παρουσιάζει πολύ κακή εικόνα αγωνιστικά. Πιστεύουμε ότι έστω και η ισοπαλία θα είναι μάλλον έκπληξη σε αυτόν τον αγώνα.

Η πρότασή μας στοιχηματικά είναιι η νίκη της Βαλένθια, την οποία εντοπίσαμε στην Sportingbet σε απόδοση 2,30.

 

 

Αποδόσεις

Γρανάδα: 3,20

Ισοπαλία: 3,50

Βαλένθια: 2,30

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της φιλοξενούμενης Βαλένθια στον αγώνα της ισπανικής La Liga κόντρα στη Γρανάδα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 7, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.