Προγνωστικά Γαλλία – Ιρλανδία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΗ οικοδέσποινα Γαλλία του Euro 2016 υποδέχεται την Ιρλανδία, σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες έχει ένα ισχυρό φαβορί. Παράλληλα η Γαλλία παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί και για την κατάκτηση του κυπέλλου της διοργάνωσης, όμως προσωπικά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε εντυπωσιαστεί από αυτή την ομάδα. Μάλλον το αντίθετο…

Και οι δύο νίκες της Γαλλίας στη φάση των ομίλων επιτεύχθηκαν με ένα γκολ που ήρθε πολύ αργά, προς το τέλος των παιχνιδιών. Επίσης είχαμε και τη λευκή ισοπαλία 0-0 με την Ελβετία. Δεν βλέπουμε λοιπόν ακόμη μια αξιόπιστη και δυνατή ομάδα που να μας κάνει να τη θεωρούμε φαβορί.

Από την άλλη πλευρά η Ιρλανδία έδειξε μέχρι στιγμής ότι πάνω απ’ όλα είναι μαχητική ομάδα, που κατάφερε ακόμη και την Ιταλία να κερδίσει με ένα γκολ. Γενικά στον συγκεκριμένο αγώνα περιμένουμε μια σκληρή μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εντάξει η Γαλλία είναι το φαβορί, το πιστεύουμε κι εμείς, αλλά δεν θα στοιχηματίσουμε σε αυτή την αγορά γιατί η απόδοση είναι χαμηλή. Αντίθετα πιστεύουμε ότι μπορούμε να δούμε  μια λευκή ισοπαλία ή ισοπαλία με 1-1 ή έστω άλλη μια οριακή νίκη για τη Γαλλία με 1 γκολ. Έτσι θα ποντάρουμε στοιχηματικά καλύτερα στο Under 2,5 γκολ, μια αγορά την οποία βρήκαμε σε απόδοση 1,55 στην Mybet. Μπορεί να μην είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ πιο ασφαλής επιλογή.

 

Γαλλία – Ιρλανδία

Αποδόσεις

Γαλλία: 1,45

Ισοπαλία: 4,00

Βόρεια Ιρλανδία: 9,50

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Under 2,5 γκολ στο παιχνίδι της Γαλλίας κόντρα στην Ιρλανδία.

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.