Προγνωστικά Φιορεντίνα – Τορίνο – 24/1/2016 (Serie A Στοίχημα)

Προγνωστικά Φιορεντίνα – Τορίνο – 24/1/2016 (Serie A Στοίχημα)

Στην Ιταλία και στη Serie A, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Τορίνο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, ενώ στην έδρα τους έχουν φέτος 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η φιορεντίνα έχει 2 συνεχόμενες ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, παρόλα αυτά η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η Τορίνο από την πλευρά της είναι 11η βαθμολογικά με συνολικά 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. Στα εκτός έδρας ματς πάντως δεν τα πάει φέτος καθόλου καλά, καθώς έχει μόλις 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Πραγματικά πολύ άσχημο ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Η Τορίνο αποδεικνύεται δυσκολοκατάβλητη πολλές φορές, η πρότασή μας για τον άσσο εμπεριέχει ένα μικρό ρίσκο, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει να ποντάρουμε. Η Φιορεντίνα έχει καλό ρεκόρ και διανύει μια πολύ καλή χρονιά και ακόμη και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα μπορούν να αποτελέσουν ένα κίνητρο για την ομάδα.

Η απόδοση της νίκης της Φιορεντίνα στο στοίχημα είναι 1,80 στην Sportingbet.

 

Φιορεντίνα – Τορίνο

Αποδόσεις

Φιορεντίνα: 1,80

Ισοπαλία: 3,60

Τορίνο: 4,75

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της γηπεδούχου Φιορεντίνας στον αγώνα της ιταλικής Serie A κόντρα στην Τορίνο.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.