Προγνωστικά Φιορεντίνα – Πεσκάρα: 28/5/2017 (Serie A – Στοίχημα)

Italy Serie AΣτο πρωτάθλημα της ιταλικής Serie A, η γηπεδούχος Φιορεντίνα φιλοξενεί την Πεσκάρα. Αναμφίβολα η γηπεδούχος ομάδα είναι πολύ πιο ισχυρή και πολύ πιο κοντά στη νίκη. Η Φιορεντίνα έχει εξασφαλίσει 59 βαθμούς και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση που βαθμολογικού πίνακα της Serie A. Η Φιορεντίνα έχει ρεκόρ φέτος 16 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Από την άλλη πλευρά, η Πεσκάρα βρίσκεται βαθμολογικά στην τελευταία θέση της κατάταξης και θα παίξει την προσεχή περίοδο στο δεύτερο πρωτάθλημα της Serie B. Η Πεσκάτα όπως θα αναμέναμε έχει πολύ κακό ρεκόρ φέτος με μόλις 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 26 ήττες.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έχει απολύτως καμία σημασία και ουσία για τις δύο ομάδες. Αυτό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ένα θεαματικό παιχνίδι σε ανοιχρτό γήπεδο, με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές.

Η πρότασή μας με βάση τα παραπάνω δεδομένα είναι το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των δύο ομάδων. Βρήκαμε την απόδοση του συγκεκριμένου σημείου στο 1,666 από την Vistabet και μας αρέσει ιδιαίτερα.

 

Αποδόσεις

Φιορεντίνα: 1,153

Ισοπαλία: 9,00

Πεσκάρα: 15,00

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 1,5 γκολ στο ημίχρονο του παιχνιδιού του πρωταθλήματος της ιταλικής Serie A, ανάμεσα σε Φιορεντίνα και σε Πεσκάρα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάιος 26, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.