Προγνωστικά Χιρόνα – Ρεάλ Σαραγόσα: 4/6/2017 (Segunda Division – Στοίχημα)

Χιρόνα και Σαραγόσα αγωνίζονται μεταξύ τους την προ-τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος της Segunda Division. Οι δύο ομάδες χρειάζονται μόνο μία ισοπαλία προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη φετινή αγωνιστική τους σεζόν στη κατηγορία, για διαφορετικούς λόγους.

Από την πλευρά της η γηπεδούχος ομάδα με έναν βαθμό καταφέρνει να εξασφαλίσει και μαθηματική την απευθείας πρόκρισή της στην Primera Division, ενώ με έναν βαθμό εξασφαλίζει και η Σαραγόσα βαθμολογικά τον δικό της φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Φυσικά υπάρχει το περιθώριο της τελευταίας αγωνιστικής όσον αφορά τους στόχους των δύο ομάδων, αλλά όπως λέει και η ελληνική παροιμία «το γοργόν και χάριν έχει»…

Η Χιρόνα παίζει στην έδρα της στο συγκεκριμένο αγώνα και είναι εύκολο γι’ αυτή να πάρει τον πολύτιμο βαθμός, καθώς αναμφίβολα είναι και καλύτερη αγωνιστικά από την αντίπαλο της. Από την άλλη πλευρά, για τη Ρεάλ Σαραγόσα δεν έχουμε πολλά να σχολιάσουμε, πέρα του ότι αγωνιά και αυτή να σωθεί και μαθηματικά και να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω της.

Πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα ιδιαίτερα βαρετό παιχνίδι με καμία από τις δύο ομάδες να μην ρισκάρει. Η ισοπαλία είναι συνεπώς πολύ πιθανό, όσο και το 0 – 0 το οποίο προτείνουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση στοιχηματικά ως ακριβές σκορ. Βρήκαμε την απόδοση 5,15 στην Netbet.

 

Αποδόσεις

Χιρόνα:  3,20

Ισοπαλία: 1,57

Ρεάλ Σαραγόσα: 6,65

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: 0 – 0 ακριβές σκορ στο παιχνίδι Χιρόνα- Ρεάλ Σαραγόσα της ισπανικής Segunda Division.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 2, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.