Προγνωστικά Χαποέλ Μπερ Σέβα – Ολυμπιακός – 3/8/2016 (Champions League Στοίχημα)

Πραγματικά πολύ κακή εμφάνιση είχε ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα του κόντρα στην Χαποέλ Μπερ Σέβα από το Ισραήλ, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Champions League. Η ελληνική ομάδα θα πρέπει να πραγματοποίησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες και ήταν απογοητευτικός και ασύνδετος, πραγματοποιώντας πάρα πολλά λάθη.

Ωστόσο το 0-0 του πρώτου αγώνα, που δεν είναι μεν και τόσο καλό για το Ολυμπιακό, δεν είναι βέβαια παράλληλα και ιδιαίτερα κακό και οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο και όχι στην ομάδα του Ισραήλ. Η Χαποέλ δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο στάδιο Καραϊσκάκη. Πρόκειται για μια δεμένη ομάδα, που όμως είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και σίγουρα πολύ κατώτερη ποιοτικά του Ολυμπιακού.

Στο παιχνίδι του Ισραήλ θα δούμε τακτικά παρόμοιο παιχνίδι με εκείνο του Πειραιά. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι Ολυμπιακός θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι τόσο κακός όπως στο πρώτο. Δεν χρειάζεται κάποια εξαιρετική απόδοση για να νικήσει την αντίπαλό του, απλά να μην είναι πάλι τόσο κακός. Ένας σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να περάσει πολύ εύκολα αυτή την ομάδα και θεωρούμε ότι θα τον δούμε στο προσεχές παιχνίδι της Τετάρτης, αλλιώς θα μιλάμε για καταστροφή της χρονιάς από τα δύο πρώτα παιχνίδια ήδη!

Θα προτείνουμε λοιπόν στοιχηματικά τη νίκη του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να μείνει για δύο παιχνίδια η ελληνική ομάδα σε 0 ενεργητικό και από τη στιγμή που θα πετύχει κάποιο γκολ η πίεση θα μεταφερθεί αυτόματα στην Χάποελ.

Η απόδοση του διπλού του Ολυμπιακού προσφέρεται σε απόδοση 2,02 από την Novibet.

 

Χαποέλ Μπερ Σέβα – Ολυμπιακός

Αποδόσεις

Χαποέλ Μπερ Σέβα: 3,75

Ισοπαλία: 3,25

Ολυμπιακός: 2,02

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη του Ολυμπιακού στον δεύτερο αγώνα της φάσης των προκριματικών του Champions League επί της Χάποελ Μπερ Σέβα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.