Προγνωστικά Αζερμπαϊτζάν – Βόρεια Ιρλανδία: 10/6/2017 (Προκριματικά Μουντιάλ 2018 – Στοίχημα)

Στον όμιλο C των ευρωπαϊκών προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου της Ρωσίας το 2108, υπάρχει το παιχνίδι ανάμεσα σε Αζερμπαϊτζάν και σε Βόρεια Ιρλανδία.

Μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι η γηπεδούχος ομάδα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση αγωνιστικά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου C με 7 βαθμούς. Η Εθνική Ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έχει καταφέρει στους πρώτους προκτιμάτικούς αγώνες αυτής της φάσης να σκοράρει 3 γκολ και να δεχτεί 8 σε 5 αγώνες, στους οποίους συνολικά έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και διαθέτει πολύ υψηλό ηθικό και φιλοδοξίες. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας είναι αυτή τη στιγμή βαθμολογικά στην 2η θέση του ομίλου της έχοντας συγκομιδή 10 βαθμών σε 5 παιχνίδια. Στα παιχνίδια αυτά η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας έχει επιτύχει 10 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 2, σε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Πιστεύουμε ότι η Βόρεια Ιρλανδία είναι λίγο πιο ποιοτική ομάδα και πως η διαφορά ανάμεσα στην αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων θα μετρήσει τελικά. Συνεπώς, η πρότασή μας είναι η νίκη της Βόρειας Ιρλανδίας, την οποία βρήκαμε σε απόδοση 2,25 στην Sportingbet.

 

Αποδόσεις

Αζερμπαϊτζάν: 3,70

Ισοπαλία: 3,10

Βόρεια Ιρλανδία: 2,25

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: εκτός έδρας νίκη της Βόρειας Ιρλανδίας κόντρα στη γηπεδούχο ομάδα του Αζερμπαϊτζάν στον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 8, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.