Προγνωστικά Αυστρία – Ουγγαρία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΜεγάλη ποιοτική διαφορά έχουν η Αυστρία και η Ουγγαρία, οι οποίες αναμετρώνται μεταξύ τους την 1η αγωνιστική στον όμιλο F του Euro 2016.

Η Αυστρία έκανε μια εξαιρετική κούρσα στα προκριματικά επιτυγχάνοντας 9 νίκες σε 10 παιχνίδια και έφτασε εύκολα στα τελικά της Γαλλίας. Η ομάδα είχε μια ισοπαλία μόλις. Βέβαια να σημειώσουμε εδώ ότι γενικά ο ανταγωνισμός στον προκριματικό όμιλο δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος. Η Ρωσία είχε καταλάβει την δεύτερη θέση.

Η Ουγγαρία είναι μάλλον από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν έχει πραγματικά τίποτα να επιδείξει. Πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο της Ελλάδας και μάλιστα έχασε από το εθνικό μας συγκρότημα στα καταστροφικά πραγματικά προκριματικά που είχε η εθνική μας ομάδα.

Ο Ντέιβιντ Αλάμπα και η παρέα του δεν θα έχουν λογικά δυσκολία να κερδίσουν την Ουγγαρία και να κατακτήσουν μία από τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου. Για να τα καταφέρει βέβαια η νίκη στο συγκεκριμένο ματς αποτελεί μονόδρομο.

Η απόδοση της νίκης της Αυστρίας είναι 1,80 στην Interwetten και θα είναι η πρώτη μας3 επιλογή στοιχηματικά ενώ θα ποντάρουμε και στο 1,533 της Sportingbet η Αυστρία να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου F.

 

Αυστρία – Ουγγαρία

Αποδόσεις

Αυστρία: 1,80

Ισοπαλία: 3,60

Ουγγαρία: 4,50

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Αυστρίας στον αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία στον όμιλο F και δεύτερο στοίχημα την κατάκτηση μίας από τις 2 πρώτες θέσεις στον όμιλό της.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.