Προγνωστικά Αστάνα – Σέλτικ – 27/7/2016 (Champions League Στοίχημα)

Φαβορί με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών είναι η Αστάνα στον προκριματικό αγώνα της κόντρα στη Σέλτικ από την Σκοτία, για μια θέση στα play offs του φετινού Champions League.

Η Αστάνα φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, αλλά βέβαια η Σέλτικ δεν είναι μια τυχαία ομάδα, αποτελεί παραδοσιακά έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο στη Σκοτία και στις ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις. Η Σέλτικ μπορεί να έχασε στον προηγούμενο γύρο από την άγνωστη εκείνη ομάδα του Γιβραλτάρ και άκουσε τα μύρια όσα, αλλά τελικά πέρασε στην επόμενη φάση και είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να χάσει γενικότερα εύκολα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα της Αστάνα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σέλτικ που αυτή την περίοδο ειδικά δεν φαίνεται να έχει συνοχή σαν ομάδα και καλή αγωνιστική κατάσταση. Να σημειώσουμε ότι η Σέλτικ είχε χάσει με 2-0 στο προπερυσινό παιχνίδι της κόντρα σε μία άλλη ομάδα από το Καζακστάν, την Καραγκαντί.

Θα ποντάρουμε λοιπόν στοιχηματικά στον άσσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βρήκαμε τη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά σε απόδοση 2,55 στην εταιρία Novibet και θα επενδύσουμε σε αυτή στοιχηματικά.

 

Αστάνα – Σέλτικ

Αποδόσεις

Αστάνα: 2,55

Ισοπαλία: 3,05

Σέλτικ: 2,85

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της γηπεδούχου Αστάνα κόντρα στη Σέλτικ στα πλαίσια του πρώτου αγώνα των προκριματικών του Champions League.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.