Προγνωστικά Άρσεναλ – Παρί Σεντ Ζερμέν – 23/11/2016 (Champions League – Στοίχημα)

cl-300x188Πολύ δυνατή η ανάμετρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και σε Παρί Σεντ Ζερμέν αυτή την αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η Άρσεναλ είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στον όμιλο Α της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με 10 βαθμούς, τους ίδιους ακριβώς με όσους έχει και η Παρί. Ωστόσο η πρώτη θέση αυτή τη στιγμή κρίνεται στη διαφορά των γκολ, η οποία είναι αυτή τη στιγμή υπέρ της αγγλικής ομάδας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας σε πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, η οποία είναι πολύ κομβική. Θα λέγαμε ότι τα τελευταία χρόνια η αποτυχία της Άρσεναλ να προκριθεί πέρα από τη φάση των ομίλων οφείλεται στο γεγονός ότι καταλάμβανε πάντα τη δεύτερη θέση και έπεφτε σε πιο ισχυρή ομάδα, που αντίστοιχα είχε καταλάβει την πρώτη θέση στον δικό της όμιλο.

Πιστεύουμε ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά με σκοπό να πάρουν τη νίκη. Δεν θα ποντάρουμε στο αποτέλεσμα του αγώνα γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι πολύ ανοιχτό σε όλες τις εκβάσεις. Ωστόσο θεωρούμε ότι η επιθετική φύση των δύο ομάδων, ιδίως σε αυτόν τον αγώνα, θα προσφέρει γκολ και από τις δύο πλευρές. Αυτό θεωρούμε ότι είναι ένα καλό στοίχημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Θα ποντάρουμε λοιπόν σε σκορ και των δύο ομάδων, μια στοιχηματική αγορά την οποία βρήκαμε σε απόδοση 1,71 στην Novibet.

 

Αποδόσεις

Άρσεναλ: 2,25

Ισοπαλία: 3,40

Παρί Σεντ Ζερμέν: 3,25

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Γκολ και από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι του Champions League ανάμεσα σε Άρσεναλ και σε Παρί Σεν Ζερμέν.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.