Προγνωστικά Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου: 7/3/2017 (Champions League – Στοίχημα)

Διαφορά 4 γκολ χρειάζεται πλέον η Άρσεναλ για να περάσει στην επόμενη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα στο Μόναχο από την Μπάγερν. Βλέποντας την φετινή της αγωνιστική πορεία και τα αποτελέσματα δεν τις δίνουμε φυσικά ελπίδες να το καταφέρει αυτό, ιδιαίτερα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μπάγερν.

Παρόλα αυτά η Άρσεναλ θα παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό επιχειρώντας ουσιαστικά να επιτύχει το θαύμα. Ωστόσο η Μπάγερν Μονάχου, εκτός από πολύ ισχυρή ομάδα γενικότερα είναι παράλληλα πολύ αποτελεσματική και στα εκτός έδρα ματς και συγκεκριμένα έχει πολύ καλό ρεκόρ αποτελεσμάτων κόντρα στην Άρσνεαλ στο Emirates Stadium. Τρεις φορές που έχει επισκεφθεί η Μπάγερν Μονάχου το στάδιο της Άρσεναλ, έχει επιτύχει συνολικά 5 γκολ, αν και στην πιο πρόσφατη χρονολογικά επίσκεψή της δεν κατάφερε να σκοράρει.

Συνολικά σε 7 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες έχουμε 20 γκολ, δηλαδή σχεδόν 3 γκολ ανά αγώνα. Δεδομένης και της συγκεκριμένης συγκυρίας, είναι συνεπώς και πάλι πολύ πιθανό να δούμε έναν αγώνα με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές.

Είναι λοιπόν ουσιαστικά προφανής η επιλογή του Over 2,5 γκολ το οποίο σας προτείνουμε στοιχηματικά. Βρήκαμε την απόδοση στα επίπεδα του 1,58 στην MeridianBet και παρότι δεν φαντάζει πολύ υψηλή, πιστεύουμε ότι αξίζει και εμείς προσωπικά θα την δοκιμάσουμε.

 

Αποδόσεις

Άρσεναλ: 3,20

Ισοπαλία: 3,55

Μπάγερν Μονάχου: 2,20

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 2,5 γκολ στον επαναληπτικό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Άρσεναλ και σε Μπάγερν Μονάχου.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 6, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.