Προγνωστικά Άξιαξ – Βιτέσε – 23/1/2016 (Eredivisie Στοίχημα)

Προγνωστικά Άξιαξ – Βιτέσε – 23/1/2016 (Eredivisie Στοίχημα)

Ευκαιρία για ένα στοίχημα Over 2,5 γκολ βλέπουμε στην αναμέτρηση του Άγιαξ κόντρα στη Βιτέσε στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Στα τελευταία 4 παιχνίδια του «Αίαντα», τα δύο ήρθαν Over 2,5 γκολ, ενώ όσον αφορά τα εντός έδρας ματς της ομάδα, τα 5 τελευταία της παιχνίδια ήταν και πάλι όλα Over 2,5. Πιστεύουμε ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και στον αγώνα κόντρα στη Βιτέσε.

Αναφορικά με τη φιλοξενούμενη ομάδα, το ένα από ταμ δύο τελευταία της παιχνίδια συνολικά ήταν Over, ενώ στα εκτός έδρας ματς, τα 3 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια ήταν Over 2,5 γκολ.

Δεν θα σας αφήσουμε με τα στατιστικά για τα Over, καθώς πρέπει σίγουρα να αναφέρουμε και το γεγονός ότι στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις, 3 από τις 4 από αυτές ολοκληρώθηκαν με μεγάλα σκορ, Over 2,5 γκολ. Αναμένουμε ότι ο Άγιαξ θα κυριαρχήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι θα έχει την κατοχή και σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ είναι πολύ πιθανό να δεχτεί σε κάποια αντεπίθεση και ο ίδιος ένα ή περισσότερα τέρματα.

Η απόδοση του Over 2,5 γκολ είναι 1,65 στη Mybet.

 

Άγιαξ – Βιτέσε

Αποδόσεις

Άγιαξ: 1,55

Ισοπαλία: 4,30

Βιτέσε: 5,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση του Άγιαξ κόντρα στη Βιτέσε, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Ολλανδίας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.