Προγνωστικά Άγιαξ – ΠΑΟΚ – 26/7/2016 (Champions League Στοίχημα)

Η λαϊκή παροιμία αναφέρει ότι «άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη». Ίσως αυτό τελικά να κολλάει «γάντι» στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα στην Ολλανδία, κόντρα στην ιστορική ομάδα του Άγιαξ, η οποία «κατάφερε» πραγματικά την τελευταία αγωνιστική να χάσει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία προκαλώντας σοκ στην ομάδα και στους φιλάθλους της, το οποίο ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει.

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών είναι πολύ υπέρ της ολλανδικής ομάδας όσον αφορά την πρόκριση στα play offs του Champions League κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και το πρώτο παιχνίδι των δύο αναμετρήσεών τους. Όμως δεν πιστεύουμε ότι ισχύει αυτό. Και ο Άγιαξ και το ολλανδικό πρωτάθλημα έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα τα τελευταία χρόνια και δεν θυμίζουν σε τίποτα απολύτως τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος.

Στα αρνητικά σημεία που πρέπει να καταλογίσουμε στον Άγιαξ είναι το γεγονός ότι η ομάδα έκανε πολλές αλλαγές φέτος όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της, ενώ λόγω του περυσινού ατοπήματος, οι φίλαθλοι είναι πολύ εκνευρισμένοι και δεν θέλουν πολύ να μετατρέψουν τις επιδοκιμασίες σε αποδοκιμασίες αν το παιχνίδι δεν πάει καλά για τον Άγιαξ, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο το άγχος των ποδοσφαιριστών της ολλανδικής ομάδας.

Για τον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να πούμε πολλά ακόμη. Έκλεισε την περυσινή σεζόν με εξαιρετικό φορμάρισμα και φαίνεται να έχει κάνει ποιοτικές μεταγραφές που θεωρητικά θα βοηθήσουν την ομάδα. Είναι βέβαια νωρίς και κάθε ομάδα θέλει ένα διάστημα «χτισίματος». Πάντως πιστεύουμε ότι ο Άγιαξ δεν έχει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ, μάλλον το 50-50% είναι πιο ρεαλιστικό για εμάς.

Θα στοιχηματίσουμε λοιπόν στο Χ2 Διπλή Ευκαιρία υπέρ του ΠΑΟΚ στον πρώτο αυτόν αγώνα και δεν θα το θεωρήσουμε καθόλου έκπληξη εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιστρέψει στην Ελλάδα με ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού παιχνιδιού. Η απόδοση του Χ2 είναι 2,25 στην Mybet.

 

Άγιαξ – ΠΑΟΚ

Αποδόσεις

Άγιαξ: 1,60

Ισοπαλία: 3,60

ΠΑΟΚ: 5,50

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Χ2 διπλή ευκαιρία υπέρ του φιλοξενούμενου ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ στα πλαίσια του πρώτου αγώνα των προκριματικών του Champions League.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.