Προγνωστικά Αγγλία – Ρωσία – Euro2016

UEFA-Euro-2016-LiveΑγγλία και Ρωσία δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στον όμιλο Β όπου μετέχουν ακόμη η Ουαλία και η Σλοβακία. Θεωρούμε ότι η Αγγλία είναι το φαβορί τόσο για τον συγκεκριμένο αγώνα, όσο και για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου Β.

Φαίνεται ότι επιτέλους η Αγγλία έχει μια δυνατή και συμπαγή ομάδα με πολλούς και ταλαντούχους νέους παίκτες όπως οι Κέιν, Ρόους, Στέρλινγκ και Ράσφορντ. Πραγματικά η ομάδα έχει πολλές επιλογές επιθετικά, με εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Ρούνει, Βάρντι και Στέριτζ. Η ομάδα αυτή μπορεί να φτάσει μακριά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα είναι ημιτελικός, τελικός ή όχι; Η Αγγλία κέρδισε όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κόντρα σε Τουρκία, Αυστραλία και Πορτογαλία.

Από την πλευρά της η Ρωσία έχασε 1-2 από την Τσεχία και έφερε 1-1 κόντρα στη Σερβία στα δικά της φιλικά. Σίγουρα η Ρωσία δεν είναι τόσο ισχυρή και δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Σχεδόν όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν προσωπικότητες όπως ο Ρούνει, ο Κέιν και ο Βάρντι.

Πιστεύουμε ότι στο Euro 2016 είναι η ευκαιρία της Αγγλίας να διακριθεί. Θα στοιχηματίσουμε πρώτα στη νίκη της Αγγλίας κόντρα στη Ρωσία σε απόδοση 1,88 στη Novibet, στην κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο Β σε απόδοση 1,70 στην Sportingbet αλλά και στην κατάκτηση του Euro 2016 σε απόδοση 9,50 στην Stoiximan.

 

Αγγλία – Ρωσία

Αποδόσεις

Αγγλία: 1,88

Ισοπαλία: 3,30

Ρωσία: 4,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Τρεις επιλογές στοιχηματικά. Νίκη της Αγγλίας στον αγώνα κόντρα στη Ρωσία, κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο Β από την Αγγλία  και κατάκτηση του Euro 2016 από την Αγγλία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.