Προγνωστικά Αυστραλία – Γερμανία: 18/6/2017 (Κύπελλο Συνομοσπονδιών – Στοίχημα)

Η Αυστραλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία στον τελευταίο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών που πραγματοποιείται στη Ρωσία, ενόψει του Μουντιάλ 2018, όπως άλλωστε συνηθίζεται τη χρονιά πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο συγκεκριμένος αγώνα γίνεται στην πόλη του Σότσι.

Όσον αφορά τη δυναμικότητα των δύο ομάδων δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αναλύσεις αν και πρέπει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη Εθνική της Γερμανίας έχει πολύ μικρό μέσο όρο και πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της.

Επιπλέον θα πρέπει να περιμένουμε όπως δείχνουν τα φαινόμενα ένα επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές από την αρχή του αγώνα. Προβλέπουμε πως παρότι η Γερμανία έχει το προβάδισμα της νίκης, θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εφόσον λοιπόν η απόδοση της νίκης της Γερμανίας είναι πολύ χαμηλή θα προτιμήσουμε να στοιχηματίσουμε στο δεύτερο ενδεχόμενο, που είναι όπως αναφέραμε παραπάνω το Γκολ – Γκολ στον αγώνα.

Βρήκαμε την επιλογή για το Γκολ – Γκολ της Αυστραλίας με τη Γερμανία σε απόδοση 1,825 στην στοιχηματική εταιρία Sportingbet και αυτή θα είναι η επιλογή μας στοιχηματικά όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

 

 

Αποδόσεις

Αυστραλία: 6,50

Ισοπαλία: 4,60

Γερμανία: 1,40

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Γκολ και από τις δύο ομάδες στον αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Αυστραλία και σε Γερμανία.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 16, 2017 by : posted in Προγνωστικά Χωρίς σχόλια

Comments are closed.