Πραγματοποιώντας στοιχήματα «στα χαρτιά»

Μια από τις πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές τακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νέοι παίκτες του στοιχήματος είναι τα λεγόμενα στοιχήματα «στα χαρτιά». Ουσιαστικά μιλάμε για στοιχήματα που καταγράφουμε σαν να τα παίζουμε αλλά για τα οποία στην πραγματικότητα δεν ποντάρουμε πραγματικά χρήματα και κατ΄ επέκταση ούτε χάνουμε αλλά ούτε και κερδίζουμε λεφτά. Η τακτική αυτή είναι χρήσιμη ακόμη και σε επαγγελματίες παίκτες κάποιες φορές ωστόσο αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι οι παίκτες του στοιχήματος να μην ασχολούνται τελικά ιδιαίτερα με αυτή. Πρόκειται για ένα μεγάλο λάθος γιατί το στοίχημα «στα χαρτιά» προσφέρει αυθεντικά και εγγυημένα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει πραγματικά καμία δικαιολογία για κάποιον να μην την χρησιμοποιήσει. Το μόνο που κάνεις είναι να κρατάς ένα αρχείο με τα στοιχήματα, πόσα έχεις ποντάρει και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον αυτό γίνει για έναν σημαντικό αριθμό στοιχημάτων μπορούμε να διαπιστώσουμε εύκολα εάν η στοιχηματική μας προσέγγιση είναι τελικά κερδοφόρα ή όχι.

Αυτό που αποθαρρύνει τον κόσμο από την ιδέα των στοιχημάτων «στα χαρτιά» είναι πως δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα σαν διαδικασία όπως όταν παίζει κανείς με πραγματικά χρήματα και φυσικά κανείς χάνει τα πιθανά κέρδη σε περίπτωση νίκης.

Ας δούμε ωστόσο ορισμένα πλεονεκτήματα που ξεπερνούν τα μειονεκτήματα.

 

Οριοθέτηση των δυνατοτήτων μας

Όταν πρόκειται για κάποιον νέο παίκτη του στοιχήματος, η συγκεκριμένη τεχνική του επιτρέπει να έχει μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το αν διαθέτει την ικανότητα να βγάλει κέρδος από το στοίχημα σε αθλήματα, χωρίς να ρισκάρει ούτε ένα ευρώ.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς κέρδος «στα χαρτιά» πριν ξεκινήσει στην πραγματικότητα, ωστόσο εάν βλέπει ότι οι απώλειες είναι μεγάλες, τότε θα πρέπει να σκεφτεί ότι ίσως το αθλητικό στοίχημα να μην είναι γι’ αυτόν. Κατ’ ελάχιστο με το ποντάρισμα «στα χαρτιά» μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε την προσέγγισή μας. Όταν βρούμε τη μέθοδο εκείνη που έχει καλύτερο αποτέλεσμα, μπορούμε να αρχίσουμε να ποντάρουμε πραγματικά χρήματα και να βελτιώσουμε περισσότερο τη στοιχηματική μας προσέγγιση. Η συγκεκριμένη τεχνική επίσης μας επιτρέπει να αποφεύγουμε τα λάθη που όλοι κάνουμε ως αρχάριοι. Όταν κάνουμε τα λάθη ποντάροντας μόνο θεωρητικά, δεν έχουν ουσιαστική επίδραση και μαθαίνουμε από αυτά χωρίς να μας κοστίζουν χρήματα.

 

Δοκιμές στρατηγικών και συστημάτων

Υπάρχει απεριόριστος αριθμός διαφορετικών συστημάτων και στρατηγικών που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς όταν στοιχηματίζει σε αθλήματα. Πολλά από αυτά τα πάνε πραγματικά εξαιρετικά, όμως ακόμη και σε αποδεδειγμένα αποτελεσματικές στρατηγικές και μοντέλα, πρέπει να ενσωματώνουμε τις ικανότητες και τις γνώσεις μας προκειμένου αυτά να είναι αποτελεσματικά. Δεν είναι όλα κατάλληλα για τον καθένα και δεν υπάρχει κάποιο μαγικό σύστημα που απλά να μπορεί να ακολουθήσει κάποιος και να έχει εγγυημένες επιτυχίες.

Στην ιδανική περίπτωση θα θέλετε να δοκιμάσετε πολλά και διαφορετικά συστήματα και στρατηγικές και να δείτε ποιες είναι πιο κερδοφόρες στην περίπτωσή σας. Είναι δαπανηρό αυτό να γίνεται με πραγματικά χρήματα και μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες. Δοκιμάζοντας τα πάντα στο χαρτί βλέπετε τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει.

Το χαρτί σας βοηθά να αναπτύξετε παράλληλα και τις δικές σας στρατηγικές. Πολλοί επιτυχημένοι επαγγελματίες παίκτες αναπτύσσουν συνεχώς νέα συστήματα και στρατηγικές που τους επιτρέπουν να έχουν σταθερό κέρδος. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο και για άλλη μια φορά μπορεί να αποδειχθεί πολύ δαπανηρό όταν χρησιμοποιούμε πραγματικά χρήματα.

 

Αντιμετωπίζοντας το συναίσθημα

Τα συναισθήματα δημιουργούν συχνά προβλήματα όταν στοιχηματίζουμε, καθώς μπορούν να επηρεάσουν μη αντικειμενικά την κρίση μας. Για να φτάσουμε στην επιτυχία θα πρέπει να αποβάλουμε πλήρως το συναίσθημα από τη διαδικασία αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο για όλους. Ποντάροντας «στα χαρτιά» βλέπουμε τα πάντα πιο αντικειμενικά και εξασκούμαστε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας χωρίς να ρισκάρουμε τα χρήματά μας.

 

Βελτιώνοντας τις δεξιότητες ανάλυσης

Οι δεξιότητες ανάλυσης καταστάσεων και δεδομένων είναι πολύτιμες στο αθλητικό στοίχημα. Εάν είστε καλοί στην ανάλυση στατιστικών, τάσεων και άλλων δεδομένων, έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να πετύχετε. Δεν είναι κάτι που βγαίνει φυσικά σε πολλούς ανθρώπους, αν και είναι εφικτό κανείς να βελτιωθεί πολύ στην πορεία. Μπορείτε να αναπτύξετε την αναλυτική σας σκέψη στα χαρτιά και πάλι χωρίς οικονομικό ρίσκο. Και πάλι φροντίστε να αναλύσετε τα πάντα κανονικά σαν να ποντάρατε με χρήματα, αλλά οι απώλειές σας θα είναι μόνο στη θεωρία.

Συμπερασματικά

Θα πρέπει να σας κάναμε να αντιληφθείτε ότι το στοίχημα «στα χαρτιά» μπορεί να αποβεί πολύ ευεργετικό αναφορικά με τις πιθανότητες επιτυχίας σας στο στοίχημα. Είναι κάτι που θα πρέπει να δοκιμάσετε εάν είστε αρχάριοι στο στοίχημα γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας κάνει να γλυτώσετε αρκετά χρήματα. Στη χειρότερη περίπτωση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας πριν αρχίσετε να ρισκάρετε τα χρήματά σας.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την τεχνική πολλούς μήνες πριν αρχίσετε να ποντάρετε πραγματικά χρήματα. Περιμένετε μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Ακόμη και αν είστε έμπειρος παίκτης του στοιχήματος, μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιήσετε την τεχνική. Όση πείρα και αν διαθέτετε και όσο επιτυχημένοι κι αν είστε, πάντα θα πρέπει να κυνηγάτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και τα αποτελέσματά σας με οποιονδήποτε τρόπο αυτό είναι εφικτό.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 27, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.