Πως να κρατήσετε ανοιχτούς τους στοιχηματικούς σας λογαριασμούς

Την πρώτη φορά που συμβαίνει αισθάνεστε περήφανος. Την δεύτερη φορά που συμβαίνει απλά γελάτε. Από την τρίτη φορά και μετά, το πράγμα αρχίζει να γίνεται πολύ ενοχλητικό.
Αναφερόμαστε στους περιορισμούς που βάζουν οι στοιχηματικές εταιρίες στους λογαριασμούς των παικτών. Σας έχει τύχει ποτέ να σας κλέισουν πλήρως τον στοιχηματικό λογαριασμό ή μήπως προσπαθήσατε ποτέ να ποντάρετε σε κάποιον αγώνα και να δείτε πως η εταιρία σας έχει βάλει περιορισμό στο ποντάρισμα σε γελοία επίπεδα;
Στην αρχή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, όμως όταν οι στοιχηματικές εταιρίες η μία μετά την άλλη αρχίζουν να περιορίζουν και να κλείνουν λογαριασμούς, αυτό γίνεται πονοκέφαλος και πρέπει να το αντιμετωπίσετε εάν είστε επιτυχημένοι στο στοίχημα. Ας δούμε συμβουλές για το πως μπορούμε να αποφύγουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

 

Η απόδοση είναι το παν

Με το να διατηρεί κανείς έναν ή λίγους λογαριασμούς, χάνει το πλεονέκτημα του πονταρίσματος σε υψηλότερες αποδόσεις. Σε συνδυασμό με τον περιορισμό των παικτών όσον αφορά τα πονταρίσματά τους από κάποιες στοιχηματικές, αυτό που συμβαίνει είναι πως πχ. ποντάρουμε σε απόδοση 6.00 αντί για απόδοση 7.00 κάπου αλλού. Μπορεί η διαφορά να μην φαίνεται μεγάλη, αλλά είναι σίγουρα ικανή να μετατρέψει τα στοιχήματα από επιτυχημένα σε αποτυχημένα και το αντίστροφο.
Όταν δεν μπορούμε να ποντάρουμε στην καλύτερη απόδοση, αυτό ουσιαστικά κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε επιτυχία και αποτυχία. Γι’ αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε όσο το δυνατόν περισσότερους λογαριασμούς ανοιχτούς και χωρίς περιορισμούς.

 

Αλυσιδωτή αντίδραση

Όταν κάποια στοιχηματική εταιρία βάζει περιορισμό στον λογαριασμό σας, συχνά πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση και με άλλες εταιρίες που ξάνουν το ίδιο. Αυτό συμβαίνει συχνά επιδή τοποθετούμε τον ίδιο αριθμό στοιχημάτων, μοιρασμένο σε μικρότερο αριθμό εταιριών. Αυτή η αύξηση της δραστηριότητας συχνά ελκύει το μη επιθυμητό ενδιαφέρον της εταιρίας που προχωρά σε περιορισμό όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να έχει μεγάλο κέρδος από εμάς. Για να αποφύγουμε το φαινόμενο αυτό, καλό είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διασπορά των στοιχημάτων στις υπόλοιπες ενεργές μας εταιρίες. Με το να ποντάρουμε λιγότερα σε κάθε εταιρία, την κάνουμε να θεωρεί πως είμαστε περιστασιακοί παίκτες και η πιθανότητα κυρώσεων στον λογαριασμό είναι ελάχιστη, καθώς η κατηγορία αυτή των παικτών είναι που φέρνει τα κέρδη στις στοιχηματικές εταιρίες. Επιπλέον, εάν έχετε την επιλογή να ποντάρετε σε μια μεγάλη ή μια μικρή στοιχηματική εταιρία, προτιμήστε την μικρή. Το να κλείσει κάποιος λογαριασμός σε μια μικρή εταιρία είναι σίγουρα λιγότερο επώδυνος απ΄ ότι σε μια μεγαλύτερη εταιρία.

 

Στοιχήματα που αρέσουν στις στοιχηματικές εταιρίες

Οι στοιχηματικές εταιρίες λατρεύουν τους παίκτες που ποντάρουν σε φαβορί με χαμηλές αποδόσεις. Αυτό κάνει ο μέσος παίκτης του στοιχήματος που παίζει περιστασιακά και από εκεί βγάζει τα περισσότερα χρήματα η κάθε εταιρία.
Εάν ποντάρουμε σε φαβορί που έχουν 50% πιθανότητα να κερδίσουν σε απόδοση 1,90, τότε μακροπρόθεσμα θα χάσουμε τα χρήματά μας. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν χαμηλές αποδόσεις στα φαβορί γιατί το ποντάρισμα σε αυτά είναι πολύ δημοφιλές.
Ο μόνος που κερδίζει σε αυτό το σενάριο είναι η στοιχηματική εταιρία. Μπορείτε ωστόσο να χρησιμοποιήσετε αυτού τους είδους τα στοιχήματα για να μπερδέψετε την εταιρία. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει περιστασιακά να βρείτε κάποιο τέτοιο παιχνίδι και να ποντάρετε πχ τον άσσο σε ένα παιχνίδι και σε κάποια άλλη ή άλλες εταιρίες το Χ και το 2. Στην περίπτωση αυτή θα μια μικρή χασούρα της τάξης του 3% κατά μέσο όρο αλλά θα γλυτώσετε τα χειρότερα, ιδιαίτερα στους λογαριασμούς σε εταιρίες που θεωρείτε ιδιαίτερα πολύτιμους.
Μην ποντάρετε μεγάλα ποσά
Ένας ακόμη λόγος που οι εταιρίες μπλοκάρουν λογαριασμούς είναι τα μεγάλα πονταρίσματα. Όταν αρχίζετε να ποντάρετε μεγάλα ποσά (100 ευρώ και πάνω για παράδειγμα) είναι πολύ πιθανό να κάνετε τις εταιρίες να δουν λίγο πιο προσεχτικά τη δραστηριότητά σας. Εάν είστε τζογαδόρος και χάνετε μεγάλα ποσά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για την εταιρία. Θα χαρεί να δέχεται τα πονταρίσματά σας, γνωρίζοντας πως μακροπρόθεσμα θα χάσετε. Ωστόσο εάν έχετε κέρδος, το να παρακολουθούν τα πονταρίσματά σας δεν είναι καλό. Αυτό που μπορείτε να κάνετε στην περίπτωση αυτή είναι να μειώσετε τα πονταρίσματά σας σε επίπεδα έως και τα 50 ευρώ και εάν το ποσό αυτό είναι μικρό για εσάς φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε και άλλη στοιχηματική εταιρία ποντάροντας και πάλι έως και 50 ευρώ.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.