Πώς να επιλέξετε μια ισοπαλία στο στοίχημα

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τις υψηλές αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στην περίπτωση των ισοπαλιών στο ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολο να προβλέψει κανείς μία ισοπαλία. Υπάρχουν φορές που έχουμε ένα προαίσθημα για κάποιο παιχνίδι και στο οποίο ποντάρουμε στην ισοπαλία. Το ποντάρισμα στις ισοπαλίες έχει μεγάλο ρίσκο, μπορεί κανείς να κερδίσει πολλά, αλλά και να «μηδενίσει» το στοιχηματικό του κεφάλαιο. Εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αγορά, θα σας δώσουμε τη δική μας άποψη και εμπειρία γι’ αυτή.

Το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα στοιχηματικό μοντέλο για να ποντάρουμε. Πάντα φυσικά είναι απαραίτητο να διαθέτουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ομάδες και τον αγώνα. Ας δημιουργήσουμε έναν αλγόριθμο.

Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα καλό πρωτάθλημα. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα πρωτάθλημα με χαμηλό μέσο όρο γκολ και με ομάδες που να είναι κατά κύριο λόγο παρόμοιου αγωνιστικού επιπέδου. Για παράδειγμα η Β’ κατηγορία της Γαλλίας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Εάν μπορείτε να βρείτε στατιστικά για τις ισοπαλίες, τότε τέλεια.

Το δεύτερο βήμα είναι να δούμε τα στατιστικά των δύο ομάδων. Ποια από τις δύο ομάδες είναι πιο πάνω βαθμολογικά και πόση είναι η διαφορά των βαθμών; Είναι καλό εάν η γηπεδούχος ομάδα είναι κάτω από την φιλοξενούμενη. Αυτό σημαίνει πως η στατιστικά πιο αδύναμη ομάδα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Με τον τρόπο αυτό έχουμε μια εξισορρόπηση και μπορούμε να περιμένουμε μια ισοπαλία με πολλές πιθανότητες.

Θα πρέπει επίσης να δείτε πόσα γκολ σκοράρουν οι δύο ομάδες και πιο συγκεκριμένα, πόσα δέχονται και σκοράρουν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Εάν υπάρχουν τεράστιες διάφορες, πχ μια γηπεδούχος ομάδας με 6:16 γκολ διαφορά, καλύτερα να αφήσετε το συγκεκριμένο παιχνίδι και να βγάλετε συμπέρασμα μετά την ολοκλήρωσή του. Είναι προτιμότερο από το να ρισκάρετε τα χρήματά σας, έχοντας το κακό προαίσθημα λόγω της διαφοράς των γκολ. Ποντάρετε μόνο όταν νιώθετε σίγουροι και όταν πιστεύετε πως εάν η μία ομάδα πάρει το προβάδισμα στο σκορ, η άλλη ομάδα μπορεί να ισοφαρίσει.

Ορισμένα πρωταθλήματα με πολλές ισοπαλίες είναι: Premier Division Αργεντινής και  Second Division, Ligue 1 Γαλλίας, Ligue 2 και National Γαλλίας, Premier League Αγγλίας, League Two Αγγλίας, Conference Αγγλίας, Superleague Ελλάδας, Premier Division Ιράν, Serie B Ιταλίας, Seria C1 Ιταλίας, Premier Division Μαρόκου, Second Division Πορτογαλίας, Premier Division Ρουμανίας, Premier Division Ρωσίας, Premier Division Σερβίας, Premier Division Σλοβακίας, Premier Division Νότιας Αφρικής, Second Division Ισπανίας, Premier Division Ελβετίας, Second Division Τουρκίας, Premier Division Βενεζουέλας.

Θα πρέπει να αναζητήσετε πληροφορίες για το κάθε πρωτάθλημα. Κάθε πρωτάθλημα έχει τα δικά του «χαρακτηριστικά» και «ιδιαιτερότητες». Για παράδειγμα, στη Βενεζουέλα είναι γενικά καλή ιδέα να ποντάρει κανείς σε ισοπαλίες ανάμεσα σε ομάδες που είναι γηπεδούχες και που βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά απ’ ότι οι φιλοξενούμενες ομάδες, γιατί οι έδρες είναι πολύ πιο ισχυρές στη χώρα αυτή. Στη Γαλλία είναι πιο συχνές οι ισοπαλίες με σκορ 0-0. Στο Μαρόκο οι ισοπαλίες είναι μερικές φορές πιο πιθανές ακόμη και από τις νίκες/ήττες κλπ.

 

Ποντάρισμα σε σύστημα

Μια καλή επιλογή για ποντάρισμα σε ισοπαλίες είναι η χρήση κάποιου συστήματος. Ένα καλό τέτοιο στοίχημα είναι το 3,4,5/5, με πρόβλεψη 5 ισοπαλιών. Στο συγκεκριμένο σύστημα ανοίγετε τις επιλογές σας σε 16 στήλες. Εάν πετύχετε 3 ισοπαλίες, κερδίζετε λίγα περισσότερα χρήματα από αυτά που έχετε ποντάρει. Εάν όμως έχετε πετύχει τα 4 στα 5 σημεία κερδίζετε πολλά χρήματα. Φυσικά αυτή είναι μόνο μια πρόχειρη πρόταση από εμάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας μεθόδους και συστήματα που να έχτε δοκιμάσει αρκετά.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 25, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.