Πως να επιλέγετε στοιχήματα με καλό «value»

valueΈνα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να εξηγήσει κάποιος σε περιστασιακούς παίκτες του στοιχήματος είναι τα λεγόμενα στοιχήματα με καλό “value”, δηλαδή σε ποιες περιπτώσεις πραγματικά αξίζει να ποντάρει κάποιος σε ένα στοίχημα.

Το να καταλάβει κάποιος παίκτης την έννοια αυτή αποτελεί ένα από τα βασικά «κλειδιά» της επιτυχίας στο στοίχημα. Μπορεί στους βετεράνους του στοιχήματος τα πράγματα να είναι αρκετά ξεκάθαρα και απλά, ωστόσο για τους λιγότερο έμπειρους παίκτες, δεν είναι εύκολο να γίνει κατανοητό. Για τον λόγο αυτό θα φροντίσουμε να σας πούμε μερικά πράγματα για τα “value bets”.

 

Εξειδίκευση

Τουλάχιστον στην αρχή της στοιχηματικής σας καριέρας, είναι καλή ιδέα να εξειδικευτείτε σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, ακόμη και σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα του αθλήματος αυτού. Επίσης είναι καλή ιδέα να εξειδικευτείτε σε ένα πρωτάθλημα ή άθλημα που ήδη γνωρίζετε καλά. Ξεκινήσετε λοιπόν με τα πρωταθλήματα εκείνα που γνωρίζετε καλύτερα και στη συνέχεια όταν θα φτάσετε στο σημείο να μελετήσετε και άλλα, μπορείτε να εφαρμόσετε τα πράγματα που έχετε ήδη δοκιμάσει. Μπορεί να σας φαίνεται ότι το μπέιζμπολ να προσφέρει τεράστιο αριθμό στοιχηματικών αγορών, αλλά αν γνωρίζετε ελάχιστα για αυτό, απλά σπαταλάτε το χρόνο σας, καθώς είναι πολύ αμφίβολα αν θα καταφέρετε να αναπτύξετε γρήγορα την αίσθηση των “value” στοιχημάτων σε αυτό.

 

Κατανόηση των πιθανοτήτων

Δεν χρειάζεται πτυχίο μαθηματικού προκειμένου να βρίσκεται καλές επιλογές μακροπρόθεσμα, αλλά χρειάζεται να κατανοήσετε λίγο τις πιθανότητες. Άλλωστε αυτή θα είναι η δουλειά σας. Οι αποδόσεις αντιπροσωπεύουν τις πιθανότητες ενός συγκεκριμένου συμβάντος. Συχνά θα ακούτε κάποιους να λένε ότι μια ομάδα δεν έχει πιθανότητες να νικήσει έναν αγώνα ή ότι σίγουρα κάποια άλλη ομάδα θα χάσει. Γεγονός είναι, όσον αφορά τα επαγγελματικά αθλήματα, ότι κάθε ομάδα έχει πιθανότητες τόσο να χάσει όσο και να κερδίσει. Τα λεφτά βρίσκονται στην κατανόηση των πιθανοτήτων που κρύβονται πίσω από τα δύο αυτά ενδεχόμενα.

 

Παρατήρηση και ανάλυση

Δεν θα ξέρετε πραγματικά που βαδίζετε χωρίς παρατήρηση και ανάλυση των προηγούμενων κινήσεων σας. Αναζητήστε τι κάνατε σωστά και τι λάθος. Δείτε επίσης πως αντιμετωπίζουν οι στοιχηματικές εταιρίες το πρωτάθλημα ή το άθλημα με το οποίο ασχολείστε. Για παράδειγμα δείτε αν είναι γενικά υψηλές ή χαμηλές οι αποδόσεις για τη νίκη των γηπεδούχων ή ακόμη αν υπάρχει κάποια ομάδα με την οποία οι αποδόσεις είναι γενικά γενναιόδωρες ή και το αντίθετο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν τρόπο σκέψης κατάλληλο για την εξεύρεση “value bets”. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, χρειάζεται δουλειά  και μην θεωρήσετε ποτέ ότι τα ξέρετε όλα, γιατί πραγματικά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλές φορές στην πορεία τις αποφάσεις σας.

 

Υπομονή και επιμονή

Η όλη διαδικασία απαιτεί χρόνο. Είναι σαν να μαθαίνετε μια τέχνη, δεν γίνεστε ειδικός από τη μια μέρα στην άλλη. Είτε έχετε σκοπό να αναπτύξετε πολύπλοκα μοντέλα για την πρόγνωση των αποτελεσμάτων στοιχηματικά, είτε απλά να παίζετε 5-10 ευρώ περιστασιακά, σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλη σημασία να μπορείτε διαισθητικά να καταλαβαίνετε πότε υπάρχει μια καλή ευκαιρία και πότε όχι. Αυτή είναι η βάση για τα πάντα στο στοίχημα. Η γνώση είναι δύναμη και η μεγαλύτερη γνώση είναι η εμπειρία. Μέσα σε αυτή λοιπόν προσθέστε και την υπομονή και επιμονή.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.