Πώς λειτουργούν τα Πρακτορεία;

FAQsΗ κατανόηση του ρόλου των διαδικτυακών πρακτορείων και ο τρόπος με τον οποίο βγάζουν χρήματα είναι κάτι που όλοι οι σοβαροί παίκτες θα πρέπει να μάθουν.

Τι είναι ένα Πρακτορείο/Πράκτορας;

Ένα πρακτορείο, γνωστό και ως Sportsbook ή “Bookie”, είναι μια επιχείρηση η οποία έχει την άδεια να κάνει στοιχήματα και συμφωνίες με πελάτες. Προσφέροντας αποδόσεις και αγορές στους παίκτες, οι πράκτορες κερδίζουν χρήματα χρεώνοντας ένα ποσό έτσι ώστε οι αποδόσεις να είναι ελαφρώς άσχημες από την πιθανότητα να γίνει το γεγονός. Για παράδειγμα, αν η πιθανότητα να κερδίσει ο Federer το grand slam το 2014 είναι 5.0, τότε οι πράκτορες θα προσφέρουν μικρότερες αποδόσεις όπως το 4.9.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Πολλές από τις γνωστές εταιρείες της Ευρώπης λειτουργούν για πάνω από 50 χρόνια. Παρόλο που μερικές εταιρείες προσφέρουν διαδικτυακές υπηρεσίες από τα τέλη του 1990, δεν είχε γίνει τίποτα μέχρι που τα περισσότετα πρακτορεία έβαλαν τα προϊόντα τους στο ίντερνετ το 2002 με 2004 και η βιομηχανία των στοιχημάτων σε αθλήματα εξελίχθηκε. Ιδιαίτερα, από τότε που η Betfair δημιούργησε το διαδικτυακό ανταλλακτήριο στοιχημάτων το 2000 οι παίκτες μπορούν τώρα να θέσουν τις δικές του πιθανότητες, να στηρίξουν ομάδες ή όχι και ακόμα να διαλέξουν με ποιους οπαδούς μαζί θα στοιχηματίσουν, το οποίο έχει αφαιρεθεί από την παραδοσιακή εργασία του πράκτορα.

Ισορροπία των Βιβλίων

Αν όλη η αγορά στοιχηματίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, τότε ο πράκτορας θα καταλήξει σε μια επικίνδυνη θέση όπου φαίνεται να χάνει αρκετά αν κερδίσει η αγορά. Αν όλοι στοιχηματίσουν στην νίκη της Man Utd και αυτή κερδίσει τότε οι πράκτορες θα χάσουν προφανώς πολλά χρήματα. Ένα περίεργο φαινόμενο όπως αυτό συνέβει στην Premier League 09/10 όπου τα περισσότερα φαβορί κέρδιζαν γεγονός που έκανε τα μεγαλύτερα πρακτορεία όπως το Ladbrokes να χάσουν σοβαρά ποσά. Είναι επίσης αλήθεια ότι επειδή πολλοί οπαδοί της Αγγλίας στοιχηματίζουν στην Αγγλία σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο, αν κερδίσουν, θα είναι ότι χειρότερο για τους πράκτορες στην Bρετανία. Η Ladbrokes παραδέχθηκε ότι το καλύτερο σενάριο είναι να βρεθεί η Αγγλία στον τελικό αλλά να χάσει!

Είναι απαραίτητο για τους πράκτορες να κάνουν αυτό που λέγεται “ισορροπία των βιβλίων”. Ο πράκτορας θα αλλάξει/μειώσει τις αποδόσεις για να σιγουρέψει ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα έχει κέρδος. Το πρακτορείο θα μειώσει τις αποδόσεις για την νίκη της Man Utd (και θα βελτιώσεις τις αποδόσεις για ήττα) στο παραπάνω παράδειγμα έτσι ώστε η αγορά να διανεμηθεί στα ίσα.

Εξαρτάται από το πρακτορείο η τοποθέτηση αποδόσεων και ο υπολογισμός του κινδύνου. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρο ποιος θέτει τις αποδόσεις και δεν γνωρίζω πώς οι αποδόσεις στο Ζωντανό Στοίχημα αλλάζουν, αλλά αλλάζουν παρόλα αυτά.

Περιθώρια Πρακτορείων

Το περιθώριο των πρακτορείων στο διαδίκτυο είναι γύρω στο 5 με 20%. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες διαδικτυακές αποδόσεις και συνδυαστικά εργαλεία για να βρουν τις καλύτερες αποδόσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Στην Ασία, το στοίχημα με Asian Handicap θεωρείται ως το καλύτερο σε Βρετανία/Αμερική γιατί το περιθώριο κέρδους είναι το μισό από αυτό.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.