Πως λειτουργεί το Cash-Out της Stoiximan

StoiximanΜια από τις πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λειτουργίες που έχουν προσθέσει πολλές στοιχηματικές υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια είναι το Cash Out. Η Stoiximan είναι μια από αυτές τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν τη λειτουργία. Ας δούμε για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς και πως λειτουργεί συγκεκριμένα στην Stoiximan.

Η λειτουργία του Cash Out δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα στους παίκτες της Stoiximan να «κλείσουν» ένα στοίχημα που έχουν πραγματοποιήσει πριν ακόμη ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια ενός δελτίου, με σίγουρο αποτέλεσμα. Αυτό αφορά τόσο σε δελτία με παιχνίδια πριν την έναρξη των γεγονότων αλλά και σε LIVE στοίχημα.

Σκεφθείτε πόσες φορές βρεθήκατε στην κατάσταση να χάνετε ένα παρολί για ένα παιχνίδι ή να χάνετε το στοίχημά σας σε ένα παιχνίδι για μια ανατροπή στο αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά. Με το Cash Out δεν χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση των γεγονότων στα οποία έχετε στοιχηματίσει. Επιλέγετε να κάνετε cash out στο στοίχημά σας και τα χρήματα πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σας και όλα αυτά μάλιστα, άσχετα από την τελική έκβαση του στοιχήματος.

 

Ένα παράδειγμα

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ποντάρει το ποσό των 10 ευρώ στη νίκη μιας ομάδας σε απόδοση 2,00. Το παιχνίδι δε γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά η ομάδα, που έχουμε επιλέξει προηγείται με 1-0. Υπό άλλες συνθήκες, θα περιμέναμε κανονικά μέχρι τη λήξη του αγώνα για να δούμε το αποτέλεσμα του στοιχήματός σου.

Αν σε αυτό το αμφίρροπο παιχνίδι σκόραρε η αντίπαλη ομάδα και ισοφάριζε ή εάν ανέτρεπε τελικώς την κατάσταση και κέρδιζε την ομάδα στην οποία ποντάραμε θα χάναμε το στοίχημα. Βλέποντας ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι η αντίπαλη ομάδα πιέζει πολύ με το Cash Out, θα μπορούσαμε σε κάποια στιγμή να εξαργυρώναμε το στοίχημά για παράδειγμα κερδίζοντας 17 ευρώ αντί για 20 αλλά με άμεση διευθέτηση πριν την ολοκλήρωση του ματς. Τα χρήματα αυτά αποτελούν σίγουρο κέρδος εκείνη τη στιγμή και μας κάνουν να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις της ισοφάρισης ή της ήττας.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι δεν χρειάζεται να ποντάρει κανείς επιπλέον χρήματα για να χρησιμοποιήσει το Cash Out. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή το κρίνουμε απαραίτητο και εφόσον βέβαια το Cash Out είναι διαθέσιμο. Προκειμένου να διαπιστώσετε ποια από τα στοιχήματά σας είναι διαθέσιμα για cash out στην Stoiximan, επιλέξτε την επιλογή Cashout και τα στοιχήματα διαθέσιμα για cash out θα εμφανιστούν. Η επιλογή υπάρχει δεξιά στην οθόνη της σελίδας της Stoiximan όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Φερθείτε έξυπνα και χρησιμοποιήστε όλες τις επιλογές και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας και να είστε σίγουροι ότι το Cash Out που προσφέρει η Stoiximan σίγουρα θα σας βοηθήσει.

cash-out

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 18, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια

Comments are closed.