Πως η σωστή πληροφόρηση μπορεί να βελτιώσει τα στοιχήματά σας

soccerΤο να έχει κανείς ενημέρωση πριν από τους άλλους αποτελεί ένα από τα βασικά «κλειδιά» της επιτυχίας στο στοίχημα. Αντί κανείς να χάνει χρόνο με προγνωστικά από άλλους, μπορεί να συγκεντρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί, να αναλύσει τον αντίκτυπο στην αγορά και να ποντάρει αντίστοιχα. Οι πληροφόρηση μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που στοιχηματίζουμε και τα αποτελέσματα που έχουμε.

Οι καλές αποδόσεις και τα υψηλά όρια έχουν μεγάλη σημασία για τους παίκτες του στοιχήματος, αλλά εξίσου σημαντικές είναι και οι πληροφορίες. Οι πληροφορίες δεν οδηγούν πάντα σε νικηφόρες επιλογές στο στοίχημα αλλά δίνουν το πλεονέκτημα εκείνο που χρειάζονται οι παίκτες ώστε να έχουν μακροπρόθεσμο, σταθερό κέρδος. Κάθε πληροφορία για μια ομάδα ή αθλητή, ακόμη και η μικρότερη, είναι σημαντική εάν θέλει κανείς να ποντάρει σε συμφέρουσες αποδόσεις.

 

Ποιο είναι το πρόβλημα με τα προγνωστικά των αγώνων;

Υπάρχουν πολύ καλά άτομα και ιστοσελίδες που προσφέρουν προγνωστικά και που γνωρίζουν τον κόσμο του αθλητισμού και του στοιχήματος. Πάντα ωστόσο οι απόψεις είναι υποκειμενικές και ακόμη και στους πιο επιτυχημένους που δίνουν προγνωστικά, η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Τα γεγονότα είναι από την άλλη πλευρά γεγονότα, είναι δεδομένα. Όλοι λίγο πολύ έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίση για ομάδες, πρωταθλήματα και αθλήματα, αλλά όταν γνωρίζουμε κάτι πρώτοι που δεν το ξέρουν οι άλλοι, τότε κρατάμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Κάποιος που δίνει προγνωστικά μπορεί να προβλέψει ότι η ομάδα Α θα κερδίσει την ομάδα Β γιατί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για παράδειγμα η ομάδα Α έχει μεγάλο σερί νικών και ευνοϊκή προϊστορία ή γιατί η ομάδα Β είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ο έξυπνος παίκτης του στοιχήματος, ωστόσο θα εκμεταλλευτεί την υψηλή απόδοση της ομάδας Β ποντάροντας σε αυτή μια μέρα πριν τον αγώνα όταν μάθει από νωρίς ότι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας Α τραυματίστηκε στην προπόνηση.

 

Η διαφορά ανάμεσα σε φήμες και σε πληροφορίες

Η ανάπτυξη των κοινωνικών δικτύων όπως το Twitter μας έχει προσφέρει περισσότερες πληροφορίες απ’ ότι στο παρελθόν. Επιπλέον ζούμε σε μια εποχή στην οποία όλοι δηλώνουν ότι διαθέτουν πολύτιμη πληροφόρηση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία εγγύηση όσον αφορά την αξιοπιστία των πηγών πληροφόρησης του καθενός, ιδίως όταν μιλάμε για άτομα και σελίδες που προσφέρουν προγνωστικά αγώνων στο στοίχημα. Ενδέχεται κάποιος που δίνει προγνωστικά να προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον. Το δεδομένο είναι πάντως ότι οι ψευδείς πληροφορίες είναι πολύ περισσότερες από τις πραγματικές, έγκυρες και χρήσιμες.

Είναι συνεπώς πολύ σημαντικό να χρησιμοποιεί κανείς κάποια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης όσον αφορά το στοίχημα, στην οποία να μπορεί να βασιστεί όταν ποντάρει μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 29, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.