Πως η πληροφόρηση αλλάζει τα δεδομένα στο στοίχημα: δύο πραγματικά παραδείγματα

oddsΣε προηγούμενα άρθρα μας αυτή την εβδομάδα αναφερθήκαμε στη σημασία που έχει η πληροφόρηση του παίκτη που ασχολείται με το στοίχημα και πως αυτή μπορεί να του προσφέρει περισσότερε πιθανότητες επιτυχίας. Από τη θεωρία λοιπόν θα μπούμε αυτή τη φορά στην πράξη, με δύο πραγματικά παραδείγματα της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν στο ισπανικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Primera Division (La Liga). Πιο συγκεκριμένα:

 

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Πολύ ενδεικτικό παράδειγμα για το πως η απόκτηση πληροφοριών μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους παίκτες του στοιχήματος είναι το πρόσφατο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ανακοίνωση της αρχικής ενδεκάδας του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου την προηγούμενη ημέρα, είχε τρομερή επίδραση στις αποδόσεις.

Εάν είχαμε τοποθετήσει 100 ευρώ στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας πριν τη συνέντευξη τύπου, η πιθανή επιστροφή θα ήταν 960 ευρώ, ενώ μισή ώρα αργότερα θα έπεφτε στα 770 ευρώ. Ενώ η πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος θα μάθαινε για την πρόθεση του Ζινεντίν Ζιντάν να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Καρίμ Μπενζεμά, κάποιοι θα το γνώριζαν από πριν. Η μεγάλη αλλαγή των αποδόσεων δείχνει πόσο σημαντικές είναι αυτού του είδους οι πληροφορίες.

Πέρα από τις αγορές νίκης και ισοπαλίας στον αγώνα, τεράστια άνοδο παρουσίασαν παράλληλα μετά την ανακοίνωση και οι αγορές επίτευξης γκολ και πιο συγκεκριμένα τα under πήραν πολύ τα πάνω τους και τα over έπεσαν αντίστοιχα πάρα πολύ. Αυτό δείχνει καθαρά πως δύο διαφορετικοί παίκτες που είχαν στοιχηματίσει το ίδιο στοίχημα με διαφορά μισής και μόνο ώρας θα είχαν τεράστιες διαφορές όσον αφορά τις αποδόσεις.

 

Μπαρτσελόνα – Μάλαγα

Ένα Εξίσου καλό παράδειγμα είναι επίσης η διακύμανση των αποδόσεων στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάλαγα στα τέλη του 2016. Στην περίπτωση αυτή οι ενδεκάδες είχαν ήδη ανακοινωθεί. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, πριν το παιχνίδι, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Λιονέλ Μέσι ένιωσε σοβαρή αδιαθεσία μέσα στη φυσούνα.

Μέσα σε μισή ώρα από την ενημέρωση αυτή, η απόδοση της νίκης της Μάλαγα έπεσε από το 19,50 στο 15,00 και η ισοπαλία παρουσίασε πτώση από το 9,55 στο 7,68. Παρόμοιες αλλαγές καταγράφηκαν και στις αγορές των γκολ (over – under). Υποθετικά και πάλι, αν είχαμε στοιχηματίσει 100 ευρώ στην ισοπαλία τα πιθανά μας κέρδη θα έπεφταν από τα 955 ευρώ στα 768 ευρώ μέσα σε μισή ώρα, κάτι που μας δείχνει ξακάθαρα πόσο σημαντική ήταν η συγκεκριμένη πληροφορία.

Ανεξάρτητα από τα τελικά αποτελέσματα, μπορούμε να δούμε καθαρά και στο δεύτερο αυτό παράδειγμα, πως οι αποδόσεις για τα ίδια ακριβώς στοιχήματα είναι δυνατό να αλλάξουν τόσο πολύ μέσα σε λίγα και μόνο λεπτά. Η ενημέρωση για την αδιαθεσία του Μέσι μπορούσε να προσφέρει στον παίκτη του στοιχήματος που αντέδρασε γρήγορα πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις απ’ ότι αντίστοιχα εκείνες που θα λάμβανε ένας παίκτης που θα ποντάριζε τα χρήματα του πιο αργά ή πιο νωρίς.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 4, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.