Ποντάρισμα στον πρώτο σκόρερ του αγώνα

Ένα ποδοσφαιρικό στοίχημα που τραβά την προσοχή πολλών παικτών του στοιχήματος και το οποίο είναι αρκετά απλό, είναι το ποντάρισμα στον πρώτο σκόρερ του αγώνα.

Το όνομα τα λέει όλα, απλά ποντάρουμε στον ποδοσφαιριστή εκείνον, συγκεκριμένα, ο οποίος πιστεύουμε ότι θα είναι αυτός που θα σκοράρει στον αγώνα που μας ενδιαφέρει, ανεξαρτήτως ομάδας. Μία άλλη επίσης εκδοχή της συγκεκριμένης στοιχηματικής αγοράς είναι και το ποντάρισμα στο ότι δεν θα υπάρξει σκόρερ στο ματς. Με άλλα λόγια κάτι αντίστοιχο με ακριβές σκορ 0-0 ή με No Goal στην κατηγορία Goal-Goal/No Goal εφόσον πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρχει κανένας σκόρερ στο ματς.

Τα πιθανά κέρδη σε αυτή την κατηγορία στοιχήματος είναι αρκετά υψηλά και συνήθως υπάρχουν κάποια ισχυρά φαβορί κάθε φορά που είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν. Το βασικό σας μέλημα πριν τοποθετήσετε κάποιο στοίχημα στον πρώτο σκόρερ κάποιου αγώνα είναι να αναζητήσετε τα ρεπορτάζ των ομάδων για να δείτε εάν ο παίκτης στον οποίο ενδιαφέρεστε να στοιχηματίσετε θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ή όχι. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να ποντάρει κανείς σε κάποιον παίκτη που βρίσκεται στον πάγκο, ακόμη και αν ξέρουμε ότι κάποια στιγμή μάλλον θα μπει στον αγώνα, καθώς μιλάμε για το ΠΡΩΤΟ γκολ του αγώνα. Μέχρι να μπει λοιπόν ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να έχει μπει ήδη ένα ή περισσότερα γκολ. Βέβαια τα πάντα είναι θέμα αποδόσεων, γι’ αυτό ποτέ να μην λέμε ποτέ, μπορεί πραγματικά να βρει κανείς value bets παντού.

Να σημειώσουμε επίσης εδώ ότι υπάρχει και διαφορά ανάμεσα στις στοιχηματικές εταιρίες για το τι γίνεται εάν ο παίκτης που επιλέξετε δεν ξεκινήσει στον αγώνα. Σε κάποιες εταιρίες το στοίχημα μετρά κανονικά, ενώ σε άλλες εάν ο παίκτης δεν ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, το στοίχημα ακυρώνεται και έχουμε επιστροφή του πονταρίσματος που κάνατε από την στοιχηματική εταιρία. Γι’ αυτό πριν ξεκινήσετε και πριν κάνετε ουσιαστικά οποιοδήποτε ποντάρισμα στη στοιχηματική αγορά αυτή, δείτε τι ισχύει στους όρους χρήσης που θα βρείτε στις ιστοσελίδες της κάθε εταιρίας. Ποτέ μα ποτέ μην θεωρείτε κάτι αυτονόητο, ειδικά στις περιπτώσεις περιπτώσεων, όπως αυτή για τις οποίες σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει.

Σημειώστε επίσης ότι στην περίπτωση που το πρώτο γκολ του αγώνα στον οποίο έχετε ποντάρει είναι αυτογκόλ, τότε το γκολ αυτό δεν υπολογίζεται. Το στοίχημα εξακολουθεί να ισχύει και όταν μπει κάποιο κανονικό γκολ, αυτό είναι που μετράει. Τα υπόλοιπα γκολ δεν επηρεάζουν στο στοίχημα. Προσοχή ωστόσο και εδώ μια λεπτομέρεια: Το γκολ θα πρέπει να θεωρηθεί επίσημα ως αυτογκόλ για να μην μετρήσει και μάλιστα την ίδια μέρα διεξαγωγής του αγώνα. Μετά την λήξη του αγώνα το αποτέλεσμα του στοιχήματος θα «κλείσει» και θα χάσετε ή θα κερδίσετε το στοίχημα που έχετε τοποθετήσει. Εάν στην συνέχεια, τις απόμενες μέρες, κάποια ομοσπονδία κλπ. αποφασίσει ότι το γκολ είναι ή δεν είναι αυτογκόλ, η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει το προηγούμενο στοίχημα που θεωρείται ότι έχει «κλείσει».

Πολλές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν επιστροφές χρημάτων και ειδικές προσφορές στην αγορά αυτή. Υπάρχουν παράλληλα και παραπλήσιες αγορές, όπου γίνεται η επιλογή του σκόρερ για οποιοδήποτε γκολ του παιχνιδιού για παράδειγμα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 16, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.